Υδροχόε, τα ξημερώματα ο Ήλιος επιστρέφει στο ετήσιό του «ταξίδι» στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν


Κριός

Θα προτιμούσες μάλλον, έτσι για αλλαγή, να πετούσες με ένα από τα καινούργια μας Rafale, από μια ακόμη μέρα στη δουλειά, αφού γουστάρεις λίγη «αδρεναλίνη». Tant pis.

Ταύρος

Λίγο να φλερτάρεις, να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου τις βραδινές ώρες. Βάλε μια μουσική που σε εμπνέει και άστη να σας «πάει».

Δίδυμοι

Αξιοποίησε την ενέργεια και την δυναμικότητα του πρωινού για εξωτερικές δουλειές και επικοινωνίες, καθώς από το απόγευμα και μετά θα θέλεις περισσότερη ηρεμία.

Καρκίνος

Από το απόγευμα και μετά αλλάζεις διάθεση και έχεις ανάγκη από μια έξοδο ή συνάντηση με φίλους για να κάνετε catch up στα νέα σας και να χαλαρώσετε, αφήνοντας απ’ έξω τα «βαρετά».

Λέων

Με ενέργεια αλλά και άγχος πας μέχρι το απόγευμα, οπότε καλύτερα θέσε συγκεκριμένους στόχους, για να ξεμπερδεύεις τουλάχιστον με τα σημαντικά.

Παρθένος

Δεν είναι πλεονέκτημα η τελειομανία, αλλά αντίθετα ένα handicap που σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Βασικά είναι ένα είδος αντιστάθμισης της έλλειψης αυτοπεποίθησης που νιώθεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

Ζυγός

Καλύτερο το πρώτο μισό της ημέρας για να κυκλοφορήσεις, να συζητήσεις, να φέρεις αποτελέσματα, γιατί από το απόγευμα και μετά «πέφτεις» κάπως ενεργειακά.

Σκορπιός

Αναζητάς αποδείξεις και δεν ικανοποιείσαι από «θεωρίες» στις συζητήσεις σήμερα. Ήρθαν τουλάχιστον και τα Rafale, επομένως μπορείς να πιάσεις και το θέμα της γεωστρατηγικής που είναι από τα αγαπημένα σου.

Τοξότης

«Ορεξάτο» και ενεργητικό το πρώτο μισό της Πέμπτης για να βγάλεις δουλειά, να κάνεις ραντεβού ή να βγεις λιγάκι έξω, σε σχέση με το απόγευμα, που μπορεί να διαμορφώσει ένα πιο πιεστικό πλαίσιο.

Αιγόκερως

Από το απόγευμα και μετά αναζητάς τη διασκέδαση και την επικοινωνία με φίλους, επιθυμώντας να χαλαρώσεις μέσα από κοινές δημιουργικές δραστηριότητες.

Υδροχόος

Χρόνια Πολλά! Τα ξημερώματα ο Ήλιος επιστρέφει στο ετήσιο του «ταξίδι» στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν. Η ανάγκη να θέσεις καινούργιους στόχους, να βγεις μπροστά και να ξεχωρίσεις είναι δυνατή, αν και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να βάλει κάποια εμπόδια.

Ιχθύες

Το να κάνεις υπερπροσπάθεια για να αποφύγεις την αρνητική κριτική από κάποιον που σου την έχει «έτοιμη» ούτως ή άλλως, δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι για την ψυχική σου ισορροπία.

athensvoice.gr