Τοξότη, βάλε και καμιά ευχάριστη δραστηριότητα στο «μενού» με τον σύντροφο ή κάποιον φίλο, γιατί και η «κοινωνική πείνα» δεν παλευεται από μόνη της


Κριός

«Ούτε κρύο, ούτε ζέστη» η Πέμπτη σε προτρέπει πάντως να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου και να κοινωνικοποιηθείς, ακόμα κι αν είναι για να μάθεις ποιός (άλλος) κόλλησε Covid.

Ταύρος

Τα οικονομικά σε απασχολούν περισσότερο σήμερα, όχι απαραίτητα για «κακό» λόγο, αφού εντάξει, έχει και εκπτώσεις, οπότε ανεβαίνει και η τάση για καταναλωτισμό. Προτίμησε όμως καλύτερα τις ηλεκτρονικές αγορές, αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Δίδυμοι

Οκ, άγχος υπάρχει γενικότερα, αλλά μην «αφήνεσαι» κι εσύ παραπάνω, ειδικά σε θέματα δουλειάς και επικοινωνίας με συνεργάτες. Φταίει βέβαια και ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής «ετοιμάζεται» να γυρίσει ανάδρομος.

Καρκίνος

Δυσκολεύεσαι να βρεις «τόνο» σήμερα, κυρίως για τα πρακτικά, αφού είσαι μάλλον σε mood «Ραπουνζέεελ, ρίξε κάτω τα μαλλιά σου». (Ή κάποιας Disney princess που σε συγκινεί περισσότερο).

Λέων

Αντί να ανησυχείς και να «πλάθεις» σενάρια για μια προσωπική σχέση, φέρσου με μεγαλύτερη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον εαυτό σου. (ήχοι από χειροκροτήματα)

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σε «πρώτο πλάνο» σήμερα, με τις απαιτήσεις των άλλων να έχουν το δικό τους «ρυθμό», αλλά καλύτερα να τον προσαρμόσεις στο tempo που καλύπτει και’ σένα. 

Ζυγός

Την θέλεις μια έξοδο σήμερα, για ένα σινεμαδάκι, για ένα φαγητό στο μαγαζί της γειτονιάς, κάτι τέλος πάντων που σε βγάζει από τη μονοτονία της ρουτίνας σου.

Σκορπιός

Το να εξετάζεις σχολαστικα κάθε αδυναμία της σχέσης είναι και λίγο μάταιο, αν δεν έχεις «παρεούλα» σε αυτό. Γιατί δεν μπορείς να τα αντιμετωπίζεις και όλα μόνος σου.

Τοξότης

Βάλε και καμιά ευχάριστη δραστηριότητα στο «μενού» με τον σύντροφο ή κάποιον φίλο, γιατί και η «κοινωνική πείνα» δεν παλευεται από μόνη της.

Αιγόκερως

Ναι ok, δουλειά και υποχρεώσεις full, αλλά υπάρχει και ένας οργανισμός που έχει κι αυτός τις ανάγκες του. Μην «πέφτεις» τουλάχιστον κάτω από τα πολύ βασικά, π.χ. τα 10.000 βήματα ημερησίως, ασχέτως καιρού. 

Υδροχόος

Οι προσωπικές σχέσεις, με το σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους, θέλουν «δουλειά» όπως όλα τα πράγματα. Δεν είναι δηλαδή μια αφηρημένη έννοια, κάτι που λειτουργεί ή δεν λειτουργεί από μόνο του. Και αν το «αφήσεις» μετά γίνεται πιο δύσκολο.

Ιχθύες

Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και today μπορεί να σε πηγαίνει πιο συναισθηματικά ή με αρκετή κούραση, στο σπίτι ή τη δουλειά. Κάνε τον «κόπο» να σε φροντίσεις λίγο περισσότερο.

athensvoice.gr