Ιχθύ, καλύτερα να μην αφήσεις εκκρεμότητες για την επόμενη εβδομάδα που τα πράγματα θα είναι πιο «ρευστά»


Κριός 

Μη γίνεσαι αμελής με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση. Οργάνωσε το θέμα της διατροφής, κάνοντας τουλάχιστον λίγο «κράτει», αν ξέφυγες παραπάνω μέσα στις γιορτές.

Ταύρος

Μη χάνεις χρόνο σκεφτόμενος υπερβολικά τα πράγματα, αλλά καλύτερα εμπιστεύσου το αρχικό σου feeling, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς σήμερα.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά ίσως βγάλουν κάποιο δίλημμα ή απλά σε πιέσουν περισσότερο με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Καλύτερα πάντως this week.

Καρκίνος

Η σωστή επικοινωνία είναι το κατάλληλο «εργαλείο» σήμερα για να καταλήξεις σε αποτελέσματα, έχε όμως και καμία εναλλακτική σε περίπτωση που οι άλλοι δεν ανταποκριθούν όπως θα ’θελες.

Λέων

Δεν χρειάζεται να «μπλοκάρεις» τις αυτόματες αντιδράσεις σου, απλά δεν είναι πάντα χρήσιμο να είσαι τόσο «ανοιχτό βιβλίο» στα συναισθηματικοερωτικά σου.

Παρθένος

Η «υποχρέωση» του να είναι ο άλλος ικανοποιημένος μέσα στη σχέση δεν είναι μόνο δική σου. Πρέπει να υπάρχει δηλαδή μια ανταποδοτικότητα στα πράγματα. Τι όχι; 

Ζυγός

Αν και η δουλειά και τα πάρε-δώσε με συναδέλφους, πελάτες κ.λπ. μπορεί να βγάλουν κούραση, καλύτερα δώσε παραπάνω «πόνο», γιατί η συνέχεια από βδομάδα θα έχει μάλλον περισσότερες απαιτήσεις.

Σκορπιός

Μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων σήμερα, παραμένοντας πιστός στη δική σου συλλογιστική, «σκάβοντας» και λίγο κάτω από την επιφάνεια.

Τοξότης

Είσαι λίγο «κάπως», χωρίς απαραίτητα να σου φταίει κάτι, αν και μπορεί ο λόγος να είναι ένα θέμα στα προσωπικά. Πάρε λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, για να το «βρεις».

Αιγόκερως

Καλύτερα να αποφύγεις «επικίνδυνες» συζητήσεις, με άτομα δηλαδή που ξέρεις ότι το πράγμα θα «ξεφύγει» ή η όλη επικοινωνία σας θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη ασάφεια.

Υδροχόος

Το management των οικονομικών θα είναι στο μυαλό σου today, βγάζοντας λίγο άγχος, που μάλλον θα ενταθεί next week. Απαιτείται λοιπόν ψυχραιμία.

Ιχθύες

Συζητήσεις με συνεργάτες για πρότζεκτ και συλλογική δουλειά θέλουν σωστό χειρισμό, αν και καλύτερα να μην αφήσεις εκκρεμότητες για την επόμενη εβδομάδα που τα πράγματα θα είναι πιο «ρευστά».

athensvoice.gr