Δίδυμε, οι τάσεις φυγής είναι ένα «θέμα» σήμερα, αφού δεν γουστάρεις που τελείωσε το τριήμερο


Κριός

Συλλογική δουλειά, πρότζεκτς και στόχοι που έχεις για το μέλλον σου χρειάζονται να γίνουν πιο «συγκεκριμένοι» για να καταφέρεις να παράξεις αποτέλεσμα. Αλλιώς σου μένει μόνο το άγχος.

Ταύρος

Ο τομέας των επαγγελματικών σου συνεχίζει να αποτελεί εστία πίεσης και «αγωνίας», ωστόσο η Δευτέρα μπορει να αποδειχτεί αρκετά παραγωγική, αν και όχι «άνετη» ή χωρίς εμπόδια.

Δίδυμοι

Αν δεν δεις την πειθαρχία σαν αγγαρεία, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλές και διαφορετικές δουλειές σήμερα. Από την άλλη, οι τάσεις φυγής είναι ένα «θέμα», αφού δεν γουστάρεις που τελείωσε το τριήμερο. 

Καρκίνος

Η κατάσταση στα οικονομικά σε αναγκάζει «να σφίξεις το ζωνάρι» και να βάλεις σε μια τάξη φορολογικά, λογιστικά, χρέη κ.λπ. Συναισθηματικά μπορεί να νιώθεις ένα «μάγκωμα» σήμερα.

Λέων

Διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, βγάζουν μια δυσκολία σήμερα και μια αίσθηση «απόστασης» ή ψυχρότητας με τον άλλο και έτσι μπορεί να σε πιάσει το παράπονο. Υπομονή.

Παρθένος

Δουλειά και καθημερινότητα θέλουν μέθοδο και τακτική για να «βγουν», αν όμως δείξεις την αναλογη «αφοσίωση» θα είσαι πολύ παραγωγικός και αποτελεσματικός σήμερα παρά τις δυσκολίες.

Ζυγός

Τα ερωτικά σου δημιουργούν μια αίσθηση απομόνωσης και έλλειψης «συναισθηματικού συντονισμού» με τον άλλον, ενώ αν είσαι μόνος αυτό σου «χτυπάει» τώρα πιο έντονα. Μην το παίρνεις όμως και «κατάκαρδα». 

Σκορπιός 

Η ψυχολογία σου είναι κάπως «βαριά», ίσως γιατί πρέπει να ασχοληθείς εντατικά με ανάγκες μελών της οικογένειας και των επαγγελματικών, αλλά η εσωτερική μοναξιά που νιώθεις ώρες ώρες «δεν παλεύεται».

Τοξότης

Επαφές και συζητήσεις για προσωπικά και επαγγελματικά μπορούν να βγάλουν μια χροιά απογοήτευσης σήμερα, σαν να νιώθεις «ξεκομμένος» απ’ τους άλλους. Από την άλλη, η μέρα είναι καλή για να απομονωθείς διαβάζοντας, αν είσαι φοιτητής.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά αποδεικνύονται «αγγούρι» προκαλώντας ανασφάλεια, οπότε πρέπει να βάλεις προσεκτικά τις προτεραιότητες σου για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα «εμπόδια».

Υδροχόος

«Δυσκολάκι» η Δευτέρα, με απαιτήσεις in general και συνειδητοποιήσεις που προκαλούν απογοήτευση, αν και η αυστηρότητα σίγουρα δε βοηθά ούτε εσένα ούτε τους άλλους.

Ιχθύες

Αισθάνεσαι μάλλον κουρασμένος ή ανόρεκτος και θα είναι λιγάκι tricky να καταφέρεις να διατηρήσεις μια αισιοδοξία σε ψυχολογικό επίπεδο. Το να δουλέψεις ή να μελετήσεις μόνος μπορεί να πάει καλύτερα.

athensvoice.gr