Ταύρε, πιάσε ένα θέμα τη φορά στη δουλειά και μπορεί να εντυπωσιάσεις τον εαυτό σου από την αποτελεσματικότητά σου


Κριός

Από τις «καλές» μέρες της εβδομάδας η Δευτέρα, δίνει δυνατότητες να κοιτάξεις και να «τρέξεις» θέματα σχέσεων και συνεργασιών, μολονότι μπορεί να βγάλει μια κάποια έλλειψη επικοινωνιακού «συντονισμού».

Ταύρος

Πιάσε ένα θέμα τη φορά στη δουλειά και μπορεί να εντυπωσιάσεις τον εαυτό σου από την αποτελεσματικότητά σου. Slow and steady wins the race είναι το μήνυμα.

Δίδυμοι

Τι «φρέσκο» έχεις να προσφέρεις σε συναίσθημα και νοιάξιμο μέσα στη σχέση σου; Προσπάθησε σε κάθε περίπτωση να είσαι πιο selective για το τι «βγαίνει» στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Πώς ορίζεις την συναισθηματική χαρά; Τη συνδέεις μόνο με τις δυνατότητες πληρότητας σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή και με την εσωτερική αίσθηση «ομαλότητας»; Η συμβουλή πάντως είναι να εστιάσεις προς το δεύτερο.

Λέων

Συζητήσεις και επαφές με τους άλλους μπορεί να πάνε πιο «ισορροπημένα» σήμερα, αρκεί να βαδίσεις πάνω σε γνωστά μονοπάτια και να αφήσεις τις πολλές «τσαχπινιές».

Παρθένος

Με πρακτικό προσανατολισμό η Δευτέρα, μπορεί να σου βγάλει αρκετή δουλειά με οικονομικές υποχρεώσεις και επαγγελματικές «αγγαρείες», με θετικό, ως επι το πλείστον, πρόσημο.

Ζυγός

Όλοι αναζητούν την αγάπη, με διαφορετικό ίσως τρόπο και είναι σημαντικό να κατανοήσεις τις δικές σου ανάγκες, για να μπορέσεις να εστιάσεις πιο «ειδικά» σε αυτό που ψάχνεις.

Σκορπιός

Θέλεις να το «στρώσει» για να μην πας κι εσύ «σχολείο» σήμερα, αλλά όπως καταλαβαίνεις με την τηλεργασία κάτι τέτοιο «δεν παίζει» ακριβώς, επομένως οργανώσου τουλάχιστον για τα βασικά.

Τοξότης

Με διάθεση για λύσεις, με λίγη έξτρα προσπάθεια, σε επίπεδο συλλογικής δουλειάς και γενικότερων επαφών, αλλά και κάποιας μορφής διασκέδασης παρέα με φίλους, έρχεται η Δευτέρα. Ο χιονοπόλεμος μέτρα κανονικά (για να δούμε).

Αιγόκερως

Ο Άρης «επισκέπτεται» από σήμερα μέχρι τις 6/3 το ζώδιό σου δίνοντάς σου περισσότερη αυτοπεποίθηση, εντείνοντας όμως παράλληλα την πίεση στην καθημερινότητα. Σημαντικό να βρίσκεις τρόπους εσωτερικής αποσυμπίεσης.

Υδροχόος

Η σύγκριση με τους άλλους μπορεί υπό προϋποθέσεις να σε κινητοποιήσει για να διεκδικήσεις περισσότερα από τον εαυτό σου, ωστόσο η τελική ικανοποίηση είναι μάλλον «επισφαλής» αν μπεις σε αυτό το τριπάκι. 

Ιχθύες

Το να νοιάζεσαι υπερβολικά για κάποιον δεν σου εγγυάται το αντίστοιχο «καθρέφτισμα» ενδιαφέροντος από την άλλη πλευρά. Τα συναισθήματα δυστυχώς δεν είναι πάντα ανταποδοτικά.

athensvoice.gr