Ζυγέ, είναι θεμιτό να θέλεις να μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν στο ταίρι σου


Κριός

Αξίζει ίσως σήμερα ν’ ασχοληθείς λιγάκι και με το «μέσα» σου, παίρνοντας όλα τα υπόλοιπα λίγο πιο «ελαφρά», ακόμα κι αν κάποιος σε πει «αιθεροβάμων». So what?

Ταύρος

Είπαμε, αυτές οι μέρες είναι αρκετά συνθέτες, αφού θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σε μια πληθώρα πιεστικών «σεναρίων» σχετικά με τις υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά (και όχι μόνο). 

Δίδυμοι

Η Δευτέρα έχει μια νευρικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει να πεις και κάποιες «αλήθειες» που πιθανότατα ανέβαλες εδώ και καιρό. Μόνο αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο...

Καρκίνος

Η τάση για παρορμητικές αντιδράσεις, τόσο σε θέματα αγορών όσο και θέματα αισθηματικών, είναι έντονη σήμερα, με τη σύσταση να είναι μια: μακριά από κάθε είδους άσκοπο «ξόδεμα».

Λέων

Αυτές οι μέρες «προάγουν» την εσωτερική σύγχυση και την αίσθηση «κόπωσης» μέσα σε σχέσεις, οπότε άσε τις επικίνδυνες συζητήσεις και κοίτα πως μπορείς να φροντίσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Παρθένος

Το άγχος για τη δουλειά και τα σχετικά με αυτήν καθήκοντα είναι «παρόν» και σήμερα, ωστόσο η Δευτέρα μπορεί να βοηθήσει σε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός

Είναι θεμιτό να θέλεις να μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν στο ταίρι σου, στο παιδί σου κ.λπ, όμως -όπως σε όλα τα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή- σημαντικό ρόλο παίζει και το σωστό timing. 

Σκορπιός

Αν και αυτές οι μέρες (μέχρι την Τετάρτη) είναι πιεστικές σε πολλά επίπεδα, η σημερινή εντούτοις μπορεί να βοηθήσει σχετικά με παρουσιάσεις στη δουλειά, επαφές για επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και σε ερωτικές «προσεγγίσεις» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Τοξότης

Δευτέρα σήμερα και εσύ μπορεί να νιώθεις ήδη «dead» σωματικά, αν και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες «τακτοποίησης» για θέματα που σχετίζονται με ακίνητα, μετακομίσεις, κληρονομικά κ.λπ (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Αιγόκερως

Η Δευτέρα χρήζει αξιοποίησης για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις συμφωνιών, υπογραφές συμβολαίων, interviews για δουλειά (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα), χωρίς όμως να είναι γενικά «ευκολάκι».

Υδροχόος

Από κυκλοθυμία καλά πάμε και πώς αλλιώς δηλαδή, αφού αυτές οι μέρες έχουν πίεση, με το νευρικό σου σύστημα να δίνει γενναίες «μάχες» ούτως ώστε να ανταποκριθεί. Ωιμέ!

Ιχθύες

Οι μέρες έχουν «μπόλικη» νευρικότητα, ωστόσο η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιό σου μπορεί να σου φέρει και ευχάριστες ειδήσεις, βοηθώντας επίσης σε επαφές, δημόσιες σχέσεις και θέματα σπουδών (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

athensvoice.gr