Ο γράφων χαιρετίζει την απόφαση των κατοίκων των Βρασνών να απαγορεύσουν την εγκατάσταση μουσουλμάνων στην περιοχή τους. Δήλωσαν στους δημοσιογράφους οτι δεν θέλουν να έχουν την τύχη των νησιωτών του Αιγαίου που  ενώ τόσο ανοήτως  καλοδέχθηκαν τους  μετανάστες το 2015 και τώρα τους βλέπουν συνιδιοκτήτες στον τόπο τους και αύριο κανονικά αφεντικά. Είμαι σίγουρος οτι η φωνή του πατριωτισμού και της κοινής λογικής θα επικρατήσει τελικά σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας μας και οι κάτοικοι θα εκδιώκουν κακήν κακώς τους λαθροεισβολείς  και όσους τους μεταφέρουν ή τους βοηθούν.
Αξέχαστη εντύπωση επίσης προκάλεσε και η αποστροφή Αθηναίας που δήλωσε στην τηλεόραση οτι ''αυτοί δεν είναι σαν εμάς, δεν ταιριάζουμε'', δείχνοντας τόσο καθαρά και με μια απλή και μικρή φράση το μέγεθος της υποκρισίας όσων μιλούν για...ενσωμάτωση μουσουλμάνων στον εθνικό κορμό και έχουν το θράσος από πάνω να μαλώνουν τους  Ελληνες που αντιδρούν.
Η Ελλάδα στην αποκορύφωση της συριακής κρίσης βοήθησε τους καταδιωκόμενους από το Ισλαμικό Κράτος όσο λίγοι. Η Ελλάδα έκαμε το χρέος της όπως πάντα, θυμίζω την βοήθεια που προσφέραμε το 1989-90 σε όλους ανεξαιρέτως τους βαλκανικούς λαούς όταν έβγαιναν εξαθλιωμένοι από την κομμουνιστική πείνα. Αυτό που γίνεται τώρα εδώ δεν είναι το ίδιο με το 1989 ή το 2015. Είναι μια εσκεμμένη εισβολή μαζών από την Ασία και Αφρική στον τόπο μας και -τι σύμπτωση- είναι όλοι μουσουλμάνοι, τελείως ξένοι προς την κουλτούρα και εχθρικοί προς την θρησκεία μας μη επιδεχόμενοι ουδενός είδους ενσωματώσεως και αφομοιώσεως (δείτε τους Αθιγγάνους που αιώνες τώρα εδώ παραμένουν Αθίγγανοι και τελευταίως άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλειά μας).
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Οι Ευρωπαίοι έχουν κλείσει τις πόρτες και δεν δέχονται ούτε έναν ξένο μουσουλμάνο ή μαύρο παραπάνω από όσους επίσης οι ίδιοι ανοήτως έχουν από δεκαετίες τώρα μαζέψει. Ούτως ή άλλως οι βόμβες που έχουν φάει από μουσουλμάνους συμπολίτες τους τους έχουν πείσει πρώτον οτι δεν πρέπει να πάρουν άλλους και δεύτερον οτι αυτοί οι άνθρωποι δεν ενσωματώνονται πραγματικά στις δυτικές κοινωνίες σε όσα δυτικά σχολεία και αν φοιτήσουν. Κατόπιν αυτού όσες γκρίνιες και όσες βλακείες ακουσθούν από πολιτικούς και δημοσιογραφούντες στα κανάλια περί ευρωπα'ι'κής δήθεν αλληλεγγύης και επιμερισμού προσφύγων σε άλλα κράτη είναι πάνω από όλα ψέματα και οι ίδιοι το ξέρουν. Ολοι αυτοί οι ψεύτες είναι ταυτόχρονα και δειλοί διότι αποσιωπούν τον κυριότερο κίνδυνο. Να μετατραπεί η χώρα σε μισο-μουσουλμανική σε δύο γενιές , δεδομένης της υπεργεννητικότητας των μουσουλμάνων εισβολέων και της δικής μας υπογεννητικότητας. Και αν ακόμη αυτό θέλει η άπατρις διεθνιστική (sic) Αριστερά, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την έννοια του έθνους-κράτους και της εθνικής ομοιογένειας, εμείς οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε; Ακούμε οτι στην Σάμο οι γεννήσεις των προσφύγων πλησιάζουν τον αριθμό γεννήσεων των ντόπιων. Αφελώς ερωτώ. Ποιος αληθινά κατατρεγμένος κάνει παιδιά; Δεν βλέπουμε οτι αυτό είναι σχέδιο της Τουρκίας να εξισλαμίσει το Αιγαίο και με μια βόλτα κάποτε να το πάρει; Και την ίδια στιγμή έχουμε ψευδαισθήσεις οτι η Ευρώπη θα πάρει από την Ελλάδα μετανάστες; Ως πότε θα κορο'ι'δεύουν τον κόσμο οι κότες πολιτικοί μας; Ο Πρόεδρος Μακρόν αρνήθηκε την είσοδο στην Ενωση της Αλβανίας λέγοντας οτι οι Γάλλοι δεν αντέχουν άλλους Αλβανούς, είναι δυνατόν να πάρει μουσουλμάνους από την Ελλάδα; Οσο για την περίφημη Φρόντεξ, αυτή αποδείχθηκε καλή μόνο για να μαζεύει πρόσφυγες και να τους φορτώνει στα νησιά, μέχρι εκεί φτάνει η ευρωπα'ι'κή αλληλεγγύη. Ακούστε κύριοι, η Ελλάδα είναι απλώς η χώρα-κορό'ι'δο που χωρίς ίχνος λογικής συγκεντρώνει πληθυσμούς ξένους με κάθε έννοια. Η μόνη λύση είναι η ενεργοποίηση του Στόλου και του Λιμενικού με αποστολή να γυρίζουν τις βάρκες πίσω με κάθε τίμημα και δεν φοβούμαι να το λέω. Αν η κυβέρνηση θέλει να καταστήσει κοινωνό την κοινωνία στην απόφαση αυτή  τότε την συμβουλεύω να προκηρύξει δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφασίσει κυριαρχικά ο ελληνικός λαός τι είδους Ελλάδα θέλει και τι πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε αυτό ή το άλλο. Επίσης υπενθυμίζω σε κάθε...πονόψυχο Δήμαρχο την δυνατότητα ή μάλλον την υποχρέωση να διενεργούν τοπικά δημοψηφίσματα πριν φορτώσουν τις τοπικές κοινωνίες με ξενόφερτους. Τα Βρασνά, η Ιερά Πόλις του Μεσολογγίου, το Ωραιόκαστρο και η Κρήτη μας δείχνουν τον δρόμο.
Κλείνοντας, λέγω οτι υπάρχει στην ελληνική κοινωνία για το μεταναστευτικό όχι μόνον ανησυχία, αλλά και οργή πλέον. Οταν η οργή αυτή ξεσπάσει θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν που ζήσαμε λόγω της χρεωκοπίας. Αυτό ας έχουν υπόψιν τους οι πολιτικοί και οι δημοσιολογούντες.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.