Non passaran (δεν θα περάσουν) ήταν σύνθημα των αντιπάλων του Στρατηγού Φράνκο κατά τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο. Ευτυχώς για την Ισπανία ο Στρατηγός πέρασε, πλην το σύνθημα έμεινε ως ένδειξη πείσματος, θάρρους και επιμονής για όποιον αντιστέκεται απέναντι στον εχθρό. Αυτό το σύνθημα θα πρέπει να είναι στο στόμα όλων των πραγματικών Ελλήνων αυτές τις ημέρες που η Ασία δείχνει το πραγματικό της απαίσιο πρόσωπο και επιχειρεί κανονική εισβολή στην ιερή ελληνική γη. ''Δεν θα περάσουν''. Αρκετά πια με τις ανοησίες περί ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ελληνικής φιλοξενίας και άλλα ευτράπελα με τα οποία η ελληνική Αριστερά και οι παραπλανημένοι φιλελεύθεροι αποβλάκωναν για δεκαετίες την ελληνική κοινωνία και την νάρκωναν πνευματικά. Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και στις δυο πλευρές των συνόρων, φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο στόχος και των δυο πλευρών, της τουρκικής και της ελληνικής Αριστεράς, έστω και αν ο κοινός στόχος ξεκινά από διαφορετικές αφετηρίες. Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, η άλωσή του από ξένες φυλές μουσουμάνων παρασίτων και αρπάγων, η υποχώρηση του χριστιανισμού και των αξιών που δίνουν ουσία στον δυτικό πολιτισμό, όπως οι Αρχαίοι Ελληνες μας παρέδωσαν, η δημιουργία ενός πληθυσμιακού χυλού άνευ ιδιοπροσωπίας και ενσυναίσθησης. Και οι μεν Τούρκοι δεν έπαψαν ποτέ να κρύβουν τον σκοπό τους από την εποχή της Μάχης του Ματζικέρτ, χίλια χρόνια πίσω. Επιθυμούν πάντα τον εξισλαμισμό της Ευρώπης, θέλουν να την κατακτήσουν με την πολυτεκνία των μεταναστών Τούρκων και των Ασιατών μεταναστών που εξωθούν καθημερινά στην Ευρώπη με κάθε μέσον, μεταναστών πιστών στην Τουρκία, την διάδοχο του αρχαίου Χαλιφάτου. Δεν το διαλαλούν, όμως αυτό θέλουν, όπως πολλές αφίσες στην Τουρκία λένε και ο ίδιος ο γράφων είδε. Η Αριστερά δε, όχι μόνον η ελληνική, αλλά και γενικώς η ευρωπα'ι'κή, πρώτον θεωρούν τους μετανάστες ως όργανο κοινωνικής δικαιοσύνης και δεύτερον πιστεύουν οτι κάποτε αυτοί θα τους ψηφίζουν. Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, οι μουσουλμάνοι δεν ψηφίζουν ποτέ άθεα, μαρξιστικά κόμματα, προτιμούν τα ισλαμικά. Εν τω μεταξύ όμως η ζημία στα ευρωπα'ι'κά κράτη έχει συντελεστεί.
Ακριβώς γι'αυτούς τους λόγους ο αγώνας που διεξάγει η Ελλάς απωθώντας τα κύματα των εισβολέων μουσουλμάνων στον Εβρο και στα νησιά (ναι, μουσουλμάνων Ασιατών, αυτό είναι το πραγματικό τους όνομα, δεν υπάρχει άλλο όνομα γι'αυτούς) είναι ιερός, είναι σημαντικός και όχι μόνον γι'αυτήν. Για μια ακόμη φορά η Ελλάς γράφει Ιστορία, ανοίγει νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ευρωπα'ι'κής Ιστορίας, αυτήν την στιγμή διεξάγεται ένας αγώνας με πνεύμα παρόμοιο του πνεύματος των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνας. Γι'αυτό είναι σημαντικό να νικήσει η Ελλάς σ'αυτόν τον αγώνα, όχι μόνον να σωθεί η ίδια, αλλά για να ξυπνήσει επιτέλους και η Ευρώπη από τον λήθαργο που της επέβαλαν τόσα χρόνια η πνευματική δικτατορία του ''πολιτικώς ορθού'', ο Μάης του '68, ο Μαρξισμός, ο χύδην φιλελευθερισμός και-αν θέλετε να πάμε μακρύτερα- οι υπερβολές του Διαφωτισμού. Ολα αυτά καταπίπτουν σήμερα μπροστά στην μόνη αλήθεια. Οι πολιτισμοί δεν συγχέονται, δεν υπάρχει πολυπολιτισμική κοινωνία, δεν είναι σωστό να υπάρξει ποτέ πολυπολιτισμική κοινωνία, ο κάθε λαός οφείλει να μένει στον τόπο του και να μην ζει εις βάρος των άλλων ως παράσιτο και άρπαγας του μόχθου των άλλων. Καμία κοινωνία δεν δέχεται καταναγκασμούς σ'αυτό και οι άθλιοι της Ασίας ουδέν δύνανται να προσφέρουν στον πολιτισμό. Αυτό δεν είναι ρατσισμός, είναι η πικρή αλήθεια.
Η Ελλάς απέδειξε οτι είναι αληθινό κράτος με την σθεναρή αντίσταση που προβάλει εναντίον της εισβολής, χωρίς να πτοείται από την προπαγάνδα ούτε της Τουρκίας, ούτε διαφόρων αριστερών που αποκοιμίζουν τον κόσμο με ψέματα. Και μια που γίνεται λόγος για ψέματα, τονίζω δύο θέματα. Το πρώτον, η Συνθήκη της Γενεύης του 1951 ομιλεί για παροχή ασύλου σε μεμονωμένες ατομικές περιπτώσεις. Πουθενά στην Συνθήκη δεν αναφέρεται οτι η Ευρώπη υποχρεούται να παρέχει άσυλο σε ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες ή λαούς, αυτό είναι κάτι άλλο, είναι εισβολή και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, όπως πολλάκις έχω γράψει. Δεύτερον, ακόμη και η εφαρμογή της Συνθήκης μπορεί να ανασταλεί εφόσον αυτό απαιτείται για λόγους εθνικής ασφάλειας. Και η εθνική ασφάλεια σήμερα, επιτέλους μετά από πέντε χρόνια πνευματικής ύπνωσης, αδράνειας, βλακείας και ανοχής, για τα οποία ο ίδιος ο ελληνικός λαός είναι υπεύθυνος, για να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, απαιτεί οι ξένοι να μην περάσουν. Και δεν θα περάσουν.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.