Το 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων ετοιμάζεται και το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαΐου στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η νέα ανοικτή συνέλευση στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Rossonero (Αμαλίας 18).

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαΐου έγινε η πρώτη ανοικτή συνέλευση με ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση, έπειτα από δύο χρόνια αναβολής λόγω πανδημίας. Κατά τη διάρκεια της εκφράστηκε από πλευράς των συμμετεχόντων η σημασία της διοργάνωσης σε μια εποχή πολλαπλής κρίσης, με την κοινωνική ενεργοποίηση και δράση να αποτελεί αναγκαιότητα. 

Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα στη συζήτηση για την οργάνωση του κορυφαίου συλλογικού κοινωνικού και πολιτιστικού γεγονότος της περιοχής μας, στάθηκε το πλαίσιο των κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και πολιτιστικές δράσεις του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων.

Προχωράμε συλλογικά, ώστε μέσα από το διήμερο δράσης και ενεργοποίησης του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων, να επικοινωνήσουμε το όραμά μας για έναν κόσμο ειρηνικής συνύπαρξης, κοινωνικής δικαιοσύνης, ανθρώπινο και αξιοβίωτο, όπως τονίζει η Ανοικτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων.