Μετατίθεται για τις 2 και 3 Σεπτεμβρίου το 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων, που είχε προγραμματιστεί για τις 8 και 9 Ιουλίου 2022 στο πάρκο Ματσόπουλου, λόγω καιρικών συνθηκών. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ανοιχτής Συνέλευσης του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων:

Κάναμε μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια, καταφέραμε να οργανώσουμε μετά από αρκετό διάστημα ένα ακόμη Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Ήταν όλα έτοιμα, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας ή αλλιώς ο «κακός μας ο καιρός» χάλασε τα σχέδιά μας την τελευταία στιγμή ή «πάνω στο καλύτερο» αν θέλετε.

Όπως και να το δει κανείς, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις προβλέψεις για ισχυρές βροχές κατά το διήμερο που θα πραγματοποιούταν το Φεστιβάλ - στις 8 και 9 Ιουλίου στα Τρίκαλα. Βέβαια, παραμένουμε «τρελοί και ευτυχισμένοι» οπότε δεν το βάζουμε κάτω. Ανοίγουμε ομπρέλες και συνεχίζουμε εντατική αναδιοργάνωση για να βρεθούμε στους δρόμους της αλληλεγγύης, των συζητήσεων, της γιορτής του αντιρατσισμού και του αντιφασισμού.

Το ραντεβού μας, μετατίθεται με ανανεωμένο πρόγραμμα, με ακόμη μεγαλύτερη προσμονή και διάθεση για συζητήσεις, μουσικές και δράσεις την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3  Σεπτεμβρίου.

Τι είναι λίγο καλοκαίρι μπροστά στον κόσμο που θέλουμε; Μια ελάχιστη μόλις αναμονή για όλα όσα αξίζουν τον αγώνα μας!

trikalaenimerosi.gr