Με πολύ χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση ενός ξεχωριστού συμποσίου που έρχεται να φωτίσει την πορεία των μαθηματικών από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

Το συμπόσιο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων και έχει στόχο την ανάδειξη των προοπτικών, των προκλήσεων και των καινοτομιών στον τομέα της διδασκαλίας των μαθηματικών. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εισηγήσεων, και συζητήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν τις αρχές των αρχαίων μαθηματικών και τον τρόπο που επηρέασαν τη σύγχρονη διδασκαλία των μαθηματικών. Επίσης, θα αναλυθούν οι προσεγγίσεις των νεότερων παιδαγωγών και η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στη διδασκαλία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εμπλουτισμό γνώσεων και ανταλλαγή απόψεων σε έναν διαδραστικό και εμπνευσμένο χώρο.

Η εγγραφή για το συμπόσιο είναι ανοιχτή και δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στον παρακάτω σύνδεσμο:https://forms.gle/X34Y4gpXnQ5YFGQr8

Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί από 6- 7 Απριλίου στη Στέγη Λαϊκού Πολιτισμού- Πινακοθήκη Θ.Μαρκέλλου & Μ.Καταφυγιώτη (Γαριβάλδη 6, Τρίκαλα)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συμποσίου: https://blogs.sch.gr/emetrikalasymposio1/

Εmail και τηλέφωνα επικοινωνίας: emetrikala@gmail.com 6976502309, 6974352324