Με την συμπαράσταση των οπαδών του, ο ΑΟ Τρίκαλα, θα αγωνισθεί στο τελικό του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής, ενάντια στον Εθνικό που είναι προγραμματισμένος αύριο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο της Άμφισσας.  Φίλοι της ομάδας, από τα Τρίκαλα και την Αθήνα ήδη έχουν ναυλωθεί τρία λεωφορεία από τα Τρίκαλα και ένα από την Αθήνα, για τις ανάγκες της μετακίνησης των οπαδών.

Στα γραφεία των Σακαφλιάδων , των οργανωμένων οπαδών  παρατηρείται αυξημένη κίνηση ενώ όσο πιο σύντομα οι φίλοι των «κυανέρυθρων» δηλώσουν συμμετοχή, τόσο καλύτερα. Για συμμετοχές και πληροφορίες καθημερινά μετά τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου έως και Παρασκευή βράδυ ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 6951393357. Τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδα των Τρικάλων 750. Για τις ανάγκες των φιλάθλων θα υπάρξει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο της Άμφισσας. 

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας διαιτητής football league από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του οι Χρήστος Δόσκορης και Ανέστης Δουδούμης επίσης της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Τέταρτος διαιτητής ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς της ΕΠΣ Εύβοιας.

Στο μεταξύ το πρωτάθλημα για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται κανονικά την Κυριακή με τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής. Τα Τρίκαλα θα πάρουν τον αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών στα χαρτιά, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης υποδέχεται το Μακροχώρι.

Αναλυτικά οι αγώνες
Οπούντιος Μαρτίνου-Αναγέννηση Άρτας
Εθνικός Φιλιππιάδας-Δωτιέας Αγιάς
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πύρασος
Ρήγας Φεραίος-Βατανιακός
Κοζάνη-Θεσπρωτός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Μακροχώρι