Μια ακόμη συνέργεια στον Δήμο Τρικκαίων, προς όφελος των παιδιών και της κυκλοφορικής τους αγωγής. Η εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. δώρισε στον Δήμο Τρικκαίων 10 μικρά ηλεκτρικά οχήματα για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση των μαθητών/τριών. Εκπαίδευση που πραγματοποιείται στο δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο πλέον διαθέτει, και τα εν λόγω οχήματα, και ποδήλατα.

Τα οχήματα παραδόθηκαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Αλέξανδρο Γκοργκόλη, παρόντων των αντιδημάρχων Μιχάλη Λάππα και Σοφίας Αλεστά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες τμήματος της Γ Τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ήταν οι πρώτοι/ες που ανέβηκαν στα οχήματα, έκαναν βόλτα με αυτά, τα επεξεργάστηκαν και είδαν στην πράξη τις δυνατότητές τους. Διαδικασία που έγινε με την καθοδήγηση και επίβλεψη του υπεύθυνου του Πάρκου. Ηταν, εξάλλου, μια πρώτης τάξης ευκαιρία, να διαδοθεί το μήνυμα που ενεργοποιεί η εταιρεία μέσω αυτής της κίνησης: «Η εκπαίδευση, η παιδεία και η ασφάλεια είναι οι βασικοί πυλώνες της Γκοργκόλης Α.Ε. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έγινε η προσφορά των συγκεκριμένων ηλεκτρικών οχημάτων. Ευελπιστούμε ότι αυτά θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την εκπαίδευση σωστών αναβατών και οδηγών του αύριο», τονίζεται σχετικά.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία, υπενθυμίζοντας, τόσο τη σημασία των δωρεών στον Δήμο, δηλαδή στους πολίτες, όσο και το ειδικό μήνυμα που εκπέμπει η συγκεκριμένη προσφορά, για την ασφάλεια και την ορθή οδηγική συμπεριφορά.

Ο δε κ. Αλέξανδρος Γκοργκόλης επεσήμανε από την πλευρά του πως «ως γονιός 2 παιδιών, ανυπομονώ τα παιδιά μου να έρθουν στην ηλικία να μετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων