Παρθένε, μπορείς να εκφραστείς πιο άνετα σήμερα αλλά και να παίξεις «μπαλίτσα» επικοινωνιακά με το χιούμορ


Κριός

Αν και έχει καύσωνα, είσαι εντούτοις αρκετά «ορεξάτος» στο θέμα του φαγητού και μπορείς εύκολα να ξεφύγεις, γεμίζοντας μετά ενοχές. Το ίδιο ισχύει και στο κομμάτι των αγορών, οπότε πάρε τα «μέτρα» σου.

Ταύρος 

Η ανάγκη σου να γυρίσεις, να μετακινηθείς, να τελειώσεις με τις δουλειές σου, αλλά και να περιποιηθείς παράλληλα περισσότερο των εαυτό σου, έρχονται σε clash. Ρεαλιστικά μπορείς να «υποστηρίξεις» ένα απ’ τα δύο.

Δίδυμοι

Το ιδανικό πλάνο για την ημέρα σου θα ήταν να την έβγαζες αραχτός σε μια παραλία ή έστω χαλαρώνοντας στο σπίτι «αγκαλιά» με το κλιματιστικό. Το πρώτο μάλλον δεν παίζει, το δεύτερο επίσης λόγω ΔΕΗ, οπότε τι μένει; μάλλον οι ευσεβείς πόθοι!

Καρκίνος

Ιδιαίτερα στο κομμάτι της φιλίας, αξίζει να δίνεις πάντα το καλύτερο που έχεις χωρίς «εκπτώσεις» και ανταλλάγματα, έστω κι αν νομίζεις ότι έτσι μπορεί και να αδικείσαι. Δεν ισχύει.

Λέων

Αρκετά busy με πρακτικές δουλειές και επαγγελματικά η Παρασκευούλα, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και υποχρεώσεις που «τρέχουν». Και κάνει και ζέστη. 

Παρθένος

Μπορείς να εκφραστείς πιο άνετα σήμερα αλλά και να παίξεις «μπαλίτσα» επικοινωνιακά με το χιουμορ, κερδίζοντας χαμόγελα και «εντυπώσεις» στα προσωπικά σου και όχι μόνο. Χμμμ...

Ζυγός

Περιορίσου σε αυτά που «σηκώνει» η τσέπη σου αναφορικά με αγορές και ξοδέματα που δεν έχεις ουσιαστικά ανάγκη, αλλά μάλλον εξυπηρετούν άλλα «θέλω». Ή καλύτερα φρόντισε να τα εντοπίσεις αυτά τα «άλλα».

Σκορπιός

Δώσε εσύ τον «τόνο» στις συναναστροφές σου με τους άλλους, συνεργάτες, σύντροφο, φίλους, και μην περιμένεις το δικό τους initiative για να περάσεις καλά. Α, και μην είσαι τόσο ευαίσθητος στην κριτική τους.

Τοξότης

Με αρκετή πίεση και υποχρεώσεις στο μέτωπο της δουλειάς και της καθημερινότητας η Παρασκευή, θέλει καλά skills υπομονής, επιμονής και αποτελεσματικότητας για να «βγει». Και έχει και καύσωνα.

Αιγόκερως

Μαζί με τη θερμοκρασία ανεβαίνει και η διάθεση σου, αφού δεν φαίνεται να «καταπονείσαι» ιδιαίτερα σωματικά, έχοντας ορεξούλα για εξόδους, βόλτες στα μαγαζιά και μπανάκια στη θάλασσα.

Υδροχόος

Αισθάνεσαι λίγο «σαν θηρίο στο κλουβί» από την ζέστη -που τελικά σε «έπιασε»- ιδιαίτερα αν μείνεις «εγκλωβισμένος» στον χώρο του σπιτιού, που για κάποιο λόγο σου βγάζει νεύρα. Όσο μπορείς, μείνε «εκτός».

Ιχθύες

Θέλεις να πλατσουρίσεις λίγο πατουσάκια στη θαλασσίτσα για να «ρίξεις» θερμοκρασία, αφού το concept του «μένω στην πόλη καλοκαίρι» σου βγάζει -μάλλον νωρίτερα φέτος- εναντίωση. Περιορίσου στο σιντριβάνι του Συντάγματος, που πιάνει και για ινσταγκραμικό.

athensvoice.gr