Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά απαιτητικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας περίπου μεταξύ 2 και 4μμ (αποφύγετε σημαντικές δράσεις αυτό το διάστημα) και ο Ήλιος θα ταξιδεύει μαζί με τον Άρη σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, συνδέσεις κάθε είδους μπορούν να σας βοηθήσουν αυτή την στιγμή. Κερδίστε όση περισσότερη γνώση μπορείτε και προσαρμόστε την στα σχέδια σας.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις πολλές αυτές τις ημέρες και μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένη/ος. Η πίστη στις ικανότητές σας καθώς και η εμπειρία που έχετε κερδίσει θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε την καλύτερη διαδρομή.

Για τους Διδύμους, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με όχι τόσο απτά πράγματα σήμερα θα σας βοηθήσουν σε κάτι που τριβελίζει το μυαλό σας. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε αυτή την στιγμή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα υπάρχει το ρίσκο να σπαταληθείτε σε ανούσιες καταστάσεις. Δείτε πέρα από το προφανές και επιλέξτε ότι καλύτερο για εσάς, ακόμη και εάν χρειαστείτε βοήθεια από το περιβάλλον σας.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις με άλλους ανθρώπους αυτή την στιγμή είναι ευεργετική για εσάς. Η επαφή, η φροντίδα και η αλληλοσύνδεση κάθε είδους είναι απαραίτητες και χρήσιμες και θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε διάφορα επίπεδα.

Για τους Παρθένους, υποστηρίκτρια/κτής της συνέπειας και της οργάνωσης γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αυτή την στιγμή οι συγκεκριμένες ιδιότητες στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε ώστε να γίνεστε ακόμη περισσότερο αποτελεσματική/ός.

Για τους Ζυγούς, είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να ασχοληθείτε με δικά σας πράγματα και να πάρετε ικανοποίηση. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να πάρετε χαρά σήμερα σε προσωπικό επίπεδο, ανεξάρτητα τα τρέχοντα γεγονότα.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα αλλά και η εμπιστοσύνη είναι τα κύρια κλειδιά για να νιώσετε ασφαλής σήμερα. Δώστε προτεραιότητα σε πολύ προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα θα είναι σημαντική κίνηση αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα τα τρέχοντα γεγονότα προσπαθήστε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή σε κάθε επαφή και επικοινωνία που θα έχετε σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά, κτήσεις και οτιδήποτε αφορά την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στην ζωή σας είναι κινητοποιημένά αυτή την στιγμή. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα μέσα από εξωτερικά γεγονότα σας σπρώχνουν προς την αυτονομία σας με κάθε τρόπο. Η εικόνα προς τους ανθρώπους γύρω σας και η προβολή των ικανοτήτων σας είναι σημαντικές κινήσεις αυτή τη περίοδο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, σήμερα επικεντρωθείτε κυρίως σε προσωπικά σας θέματα. Πολλές σκέψεις χρειάζονται να μπουν σε έναν παραγωγικό δρόμο, αφήνοντας ότι δεν είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή στην άκρη.