Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να κάνει καλό στη χώρα, πρέπει να προκηρύξει άμεσα εκλογές, τόνισε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή One: Line του One Channel. 
Ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι πλέον στην ελληνική κοινωνία υπάρχει ένα ρεύμα που δεν γυρίζει πίσω και εκτίμησε ότι τη βραδιά της 26ης Μαΐου η διαφορά της εκλογικής δύναμης της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα αφήνει πλέον περιθώρια στον κ. Τσίπρα να συνεχίσει να ξεδιπλώνει τα σχέδια του. «Αν θέλει να κάνει καλό στους Έλληνες και καλό στον τόπο του ο κ. Τσίπρας, πρέπει να προκηρύξει εκλογές άμεσα. Και ο λαός ας κρίνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκρέκας
Ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι το μεγάλο ρεύμα πολιτικής ανατροπής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται και από τη μαζική παρουσία του κόσμου κατά την περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε Τρίκαλα και Λάρισα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Αναφερόμενος στη μείωση του ΦΠΑ και το προεκλογικό επίδομα στους συνταξιούχους, ο Τρικαλινός βουλευτής υπογράμμισε ότι η μείωση του ΦΠΑ είναι ουσιαστικά ένα μέτρο της Νέας Δημοκρατίας που κατάργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με το επίδομα επιστρέφεται μόνο ένα μικρό τμήμα απ' όσα αφαίρεσε από το εισόδημα των συνταξιούχων με μέτρα όπως η κατάργηση του ΕΚΑΣ. «Αυτή τη στιγμή συντελείται η μεγαλύτερη επιχείρηση εξαγοράς ψηφοφόρων στην ιστορία της χώρας» ανέφερε ο κ. Σκρέκας.
Σήμερα επιβάλλεται να μπορούμε να πάρουμε μέτρα ώστε να δίνουμε τη βοήθεια που χρειάζεται ο κόσμος με ένα βιώσιμο και σταθερό τρόπο, τόνισε ο κ. Σκρέκας και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εφαρμόσει πραγματικές μεταρρυθμίσεις για την ανάταξη της οικονομίας, την ενίσχυση της ρευστότητας με τις Συμπράξεις Δημοσίου - Ιδιωτικού Τομέα και την προώθηση των επενδύσεων.
Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει τρία πράγματα, κατέληξε ο κ. Σκρέκας. Ασφάλεια. λιγότερους φόρους, καθώς και περισσότερες, καλοπληρωμένες  δουλειές.