Εγκρίσεις δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.  Μεταξύ αυτών και η έγκριση του διαγωνισμού για την κατασκευή κυκλικών κόμβων σε διασταυρώσεις του οδικού δικτύου.
Αναλυτικά:
- Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.
- Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2017», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.
- Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ  ΚΟΡΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ 2014», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά πέρνα της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».