Τα Τρίκαλα εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρουν τον Μιχάλη Λούντζη για την κλήση του στην Εθνική ομάδα και εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως ο νεαρός γκαρντ θα ανταποκριθεί επάξια.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
H KAE Τρίκαλα BC Aries συγχαίρει τον καλαθοσφαιριστή της  Μιχάλη Λούντζη για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που καλαθοσφαιριστής μας καλείται στο αντιπροσωπευτικό  συγκρότημα της χώρας  και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα όλη την Τρικαλινή οικογένεια του μπάσκετ.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μιχάλης  θα ανταποκριθεί επάξια και σε αυτό το κάλεσμα όπως κάνει χρόνια τώρα με την συμμετοχή του σε όλες τις  μικρές εθνικές ομάδες κατακτώντας ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ και διαρκείας Β’ Γύρου
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 4.30 το απόγευμα τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι του Β’ Γύρου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 € και 15 €.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το πρωί και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855).
Εισιτήρια διατίθενται και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr
Στην διάθεση των Τρικαλινών φιλάθλων είναι και τα εισιτήρια διαρκείας του Β’ Γύρου στην μισή τιμή σε σχέση με τις αρχικές τιμές.  
Τα παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε είναι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη, Πανιώνιο, ΓΣ Φαρος Λάρισας και Κολοσσό.
Οι τιμές των διαρκείας Β’ γύρου είναι: VIP (180 €), Gold (80 €), Silver (70 €), Family (60 € για έναν γονέα και ένα παιδί, 10 € για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί).
Η ΚΑΕ προσφέρει και εταιρικά πακέτα διαρκείας σε πολύ προσιτή τιμή ώστε οι τοπικές επιχειρήσεις και να στηρίξουν την ομάδα αλλά και να προσφέρουν την δυνατότητα σε εργαζόμενους και πελάτες να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια της Basket League.