Έτοιμος για το δικό του μεγάλο come back είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) θα βρίσκεται στα Τρίκαλα και την Πέμπτη(19/10) θα προπονηθεί με την ομάδα του Κώστα Μέξα.

Tα Τρίκαλα θέλουν να ενισχυθούν ενόψει της συνέχειας της σεζόν, έχοντας ως στόχο τη γρήγορη παραμονή. Η απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη ήταν... ένεση εμπειρίας για την ομάδα του Κώστα Μέξα, όμως δεν ήταν η μοναδική κίνηση των Θεσσαλών τις τελευταίες μέρες.
Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν και την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο «Big Sofo» ήταν ελεύθερος στην αγορά και το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) θα βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Παράλληλα δεν θα χάσει καθόλου χρόνο, καθώς την Πέμπτη (19/10) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα του Κώστα Μέξα, επιστρέφοντας, στην ουσία, στη δράση.
Την περσινή σεζόν ο Σχορτσανίτης βρέθηκε στον Απόλλωνα Πάτρας, ωστόσο χτύπησε στην πρώτη του προπόνηση με τους Πατρινούς και δεν κατάφερε να αγωνιστεί με τους Αχαιούς.

sdna.gr