Ένα χιτώνας αγάπης σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας απλώνει ο Ενορία Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων διανέμοντας σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Παγκάλου 4 και Αθανασίου Διάκου γωνία (έναντι Ερυθρού Σταυρού) δωρεάν καθαρά και σε άριστη κατάσταση ρούχα και υποδήματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Ρούχα και υποδήματα βρεφικά, παιδικά, ανδρικά και γυναικεία. Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 22 Απριλίου και έχει ως εξής:
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 5 με 7 το απόγευμα και Τρίτη, Πέμπτη 10 με 12 το πρωί. Από τις 23 Απριλίου έως και τις 8 Μαϊου κλειστά, ενώ μετά το Πάσχα θα ανακοινωθεί το θερινό ωράριο λειτουργίας.
Τις ίδιες ώρες λειτουργίας γίνεται και συλλογή σε καλή κατάσταση, καθαρών χειμερινών και μόνο υποδημάτων και ενδυμάτων. Μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει αυτήν την στιγμή σε ρούχα νεανικά, κυρίως για αγόρια, και σε ανδρικά υποδήματα. Με πολλή αγάπη οι εθελόντριες κυρίες τις ενορίας θα σας διευκολύνουν με τον καλύτερο τρόπο και θα παράσχουν κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.
Θερμή παράκληση να μην φέρετε καλοκαιρινά ρούχα διότι δεν υπάρχει χώρος φύλαξης. Επίσης να μην αφήνετε ρούχα έξω από τον Χιτώνα Αγάπης της ώρες που δεν λειτουργεί ούτε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας (έναντι Ο.Τ.Ε.).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Καθημερινά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, στο τηλέφωνο 2431033671 ή στην ιστοσελίδα www.panagiaepiskepsi.gr