Λέοντα, ο ανάδρομος Ερμής θα σε «παιδέψει» αρκετά ως 3/2 σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών


Κριός

Ανάδρομος Ερμής από σήμερα και για τις επόμενες τρεις βδομάδες, οπότε υπομονή με τυχόν καθυστερήσεις και αλλαγές σε σχέση με στόχους, δύσκολες επαγγελματικές επαφές, συνεννοήσεις και meetings, αλλά και αποφυγή αγορών προϊόντων τεχνολογίας.

Ταύρος

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ως 3/2 θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε επαφές με συναδέλφους και ανωτέρους, δείχνοντας ανοχή στα διάφορα «ευτράπελα» που μπορούν να συμβούν σχετικά με τα επαγγελματικά, αλλά και τα πλάνα των σπουδών σου.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, γυρίζει ανάδρομος έως 25/1 στον Υδροχόο και η «σύγχυση» για την κατεύθυνση σπουδών και επαγγελματικών, αλλά και σχετική η συνεννόηση με τους άλλους θα βγάλει λίγη κούραση, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε θέματα οικονομικών, συμβολαίων και αγοραπωλησιών από 26/1 - 3/2 που θα περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω.

Καρκίνος

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε βάζει στη διαδικασία της αναθεώρησης οικονομικών και προσωπικών, φέρνοντας ενδεχομένως αλλαγές ή εμπόδια σε συμφωνίες και διακανονισμούς, αλλά και ασυνεννοησία με τον ερωτικό σου σύντροφο (από 26/1-3/2 που θα περάσει απέναντι σου).

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής θα σε «παιδέψει» αρκετά ως 3/2 σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, βγάζοντας εύκολα παρεξηγήσεις χωρίς λίγο με σύντροφο, συνεργάτες, συναδέλφους κ.λπ., οπότε θέλει προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, αποφεύγοντας επίσης δεσμεύσεις και υπογραφές συμφωνιών για τις οποίες δεν είσαι απολύτως σίγουρος.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ανάδρομος έως 26/1 στον Υδροχόο κάνοντας πιο κουραστική την καθημερινότητα αλλά και την επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες στη δουλειά, ενώ από 26/1-3/2 που θα «οπισθοχωρήσει» στον Αιγόκερω θα πρέπει να αποφεύγεις τα «καυστικά» σχόλια στη σχέση σου για να προλάβεις τις παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή ως 25/1 μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν, δίνοντας ενδεχομένως δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση, ενώ από τις 26/1-3/2 μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση σε οικογενειακά ζητήματα, «ανασύροντας» ευαίσθητα θέματα με γονείς, θέματα ακινήτων κ.λπ.

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Ερμή ως 3/2 οι σχέσεις με τους οικείους σου, τα οικογενειακά και τα ζητήματα ακινήτων μπορεί να σε πιέσουν περισσότερο συναισθηματικά, αναβιώνοντας ίσως και παλαιότερα τραύματα, ενώ θα χρειαστεί και μεγαλύτερη υπομονή σε μετακινήσεις και καθημερινές επικοινωνίες.

Τοξότης

Ο γνωστός «χαμούλης» του ανάδρομου Ερμή στην επικοινωνία (και την ηλεκτρονική, μέσω μέιλ, μηνυμάτων κ.λπ.) και τις μετακινήσεις θέλει σωστό διπλωματικό χειρισμό για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενώ οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές καλύτερα να περιμένουν μετά τις 3/2.

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο ως 25/1 θέλει προσοχή σε θέματα οικονομικών και ενδεχομένως να μπεις στη διαδικασία διαπραγματεύσεων και διακανονισμών, απόφυγε όμως νέες συμφωνίες και υπογραφές, καθώς και ακριβές αγορές, ενώ από 26/1-3/2 που θα «οπισθοχωρήσει» στο δικό σου ζώδιο θα σε «παιδέψει» περισσότερο επικοινωνιακά.

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου ως 25/1 οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με τους γύρω σου, αλλά και οι αλλαγές και οι καθυστερήσεις στα σχέδια σου είναι μια πραγματικότητα που μπορεί να σε κουράσει και καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και υπογραφές, ενώ από 26/1-3/2 που θα περάσει στον Αιγόκερω η συγκέντρωση στην δουλειά θα είναι more tricky.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής ως 3/2 βγάζει μπέρδεμα στην καθημερινότητα και την δουλειά, δημιουργώντας άγχος που μπορεί να σε κουράσει και ψυχολογικά, επομένως πρέπει απαραιτήτως να βρίσκεις χρόνο για «προσωπικά» διαλείμματα, ενώ μπορεί να παίξουν συναντήσεις και επανασυνδέσεις με συνεργάτες και φίλους, κυρίως με τα τις 26/1.

athensvoice.gr