Η Σελήνη και σήμερα συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού, με μία ποιο δύσκολη πορεία, λόγο των απαιτητικών όψεων που σχηματίζονται, με Ήλιο, Αφροδίτη και Πλούτωνα.

Έτσι η ψυχολογία μας την μια θα έχει τα αποθέματα της και την επόμενη αμέσως στιγμή, θα γεμίζει με ανασφάλεια. Το ξεκίνημα του 2022, θα είναι αρκετά δύστροπο, όπως και οι τελευταίοι μήνες του 2021.


ΚΡΙΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι καταστάσεις σήμερα θα σας κουράσουν και θα σας γεμίσουν με πολύ πείσμα, κάτι που μάλλον δεν είναι και η καλύτερη τακτική. Φροντίστε να έχετε τα σχέδια σας έτοιμα, για να τα παρουσιάσετε, το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε γεμάτοι από υποχρεώσεις και η εβδομάδα αυτή, έχει να σας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και θάρρος να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Βέβαια σήμερα κάντε μία καλή ενδοσκόπηση, ή ένα βήμα πίσω, όταν κάποιοι θέλουν να σας πιέσουν, ή να σας μειώσουν με την συμπεριφορά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τα Διδυμάκια, θα υπάρξουν κάποια παραπάνω έξοδα, από εκείνα που είχατε προγραμματίσει. Βάλτε λοιπόν πλώρη για ποιο  ήσυχες επιλογές και μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις, δεν θα πάνε σήμερα και τόσο καλά, αλλά μην έχετε απαισιοδοξία. Είστε πολύ κοντά στην λύση μιας υπόθεσης, που θα σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση.   

ΛΕΩΝ

Κάτι δεν σας πάει καλά αυτές τις μέρες, μια η υγεία σας, μια κάποιες αναβολές, σίγουρα, όλα λένε γύρο σας, ότι αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή σας. Αφήστε λοιπόν να υπέρ αναλύετε τις συνθήκες αυτές, γιατί τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα αργότερα. Φυσικά όχι και για τα τρία δεκαήμερα, γιατί όπως γνωρίζετε, Κρόνος και Ουρανός, βρίσκονται σε δύσκολη γωνία με σας του δευτέρου δεκαημέρου.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία περίεργη μέρα, όπου θα σας απασχολήσουν πληρωμές, αγορές, νομικές υποθέσεις και πολλές υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Μέρα είναι και θα περάσει, ενώ αύριο θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες και καλύτερα θέματα που θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.   

ΖΥΓΟΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, κάποια θέματα μάλλον θα σας κουράσουν, αλλά πραγματικά έχετε καταλάβει τα λάθη σας και θα προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Μην επιτρέψετε να σας συμπεριφερθούν με σκληρό τρόπο, ιδίως οι άνθρωποι που μοιράζεστε μαζί τους, την καθημερινότητα σας.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία μέρα που θα σας ενοχλήσουν οι λάθος συντονισμοί που θα δημιουργηθούν από ασυνεννοησία που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Επίσης, κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε, δεν θα είναι καλές και μάλλον θα έχετε κακή ψυχολογία και εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας κυρίως που έχετε γεννηθεί, γύρω στις 11 Δεκεμβρίου, οι λάθος εκτιμήσεις, πάνω σε ένα θέμα, θα σας δημιουργήσουν εχθρικές καταστάσεις με τα οικία σας πρόσωπα. Γενικότερα προσοχή στα οικονομικά σας και στις εξαπατήσεις.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία περίεργη μέρα, που οι σχέσεις σας και γενικότερα οι επαφές σας με τους άλλους, θα σας αφήσουν κάποια κενά. Ίσως μάλιστα κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια σας, θα έχει περισσότερο την ανάγκη, από την δική σας φροντίδα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, θα υπάρξουν αρκετά θέματα που δεν είχατε λύσει κατά το παρελθόν και τώρα θα πρέπει να τα ξανασκεφτείτε, σε νέες βάσεις. Μία μέρα που θα έχετε πολλά άλυτα ζητήματα να σας απασχολούν, ακόμη και αν δεν αξίζουν την σκέψη σας και την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα σας αγχώσουν υπερβολικά, αλλά και τα οικονομικά σας, θα γίνουν η αιτία να μην κινηθείτε με τον τρόπο που θα θέλατε. Ίσως βέβαια αν σκεφτείτε ότι [κάθε εμπόδιο για καλό], θα πρέπει να το τηρήσετε κατά γράμμα, γιατί ταιριάζει απόλυτα με την μέρα αυτή.