Τοξότη, «δικό» σου το Σ/Κ, πάρτο και αξιοποίησε το με τον καλύτερο τρόπο για να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις, να γελάσεις με καλή παρέα, ασχέτως καιρού


Κριός

Ο Herman Hesse είχε πει: «Όταν φοβόμαστε κάποιον είναι γιατί του έχουμε παραχωρήσει εξουσία πάνω μας» και αυτό φυσικά ισχύει και για τις πολύ προσωπικές σχέσεις.

Ταύρος

Μάλλον σου βγαίνει η κούραση της εβδομάδας, γιατί ποιός κατάλαβε γιορτές δηλαδή, ενώ ίσως χρειαστεί να φροντίσεις και κάτι σχετικά με τη δουλειά.

Δίδυμοι

Today μην σε δει καθόλου το σπίτι σου. Βγες με φίλους, κανόνισε φαγητό ή ποτάκι, πήγαινε σινεμά και γενικά ντου γουατ γκιβς γιού τζόι.

Καρκίνος

Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το Σ/Κ, επομένως κάνε προγραμματάκι, για να μείνει χρόνος και για 'σένα.

Λέων

Το Σ/Κ σου δίνει αβάντες εξωστρέφειας, οπότε κάνε τη βολτίτσα σου, αν δεν ρίχνει «καρέκλες» βέβαια, δες τα φιλαράκια σου, ασχολήσου με τα χόμπι σου και όλα καλά.

Παρθένος

Λίγο ξεκούραση σήμερα και λίγο χαλαρά με τον προγραμματισμό, αποφεύγοντας και τον πολύ κόσμο αν δεν γουστάρεις.

Ζυγός

Ίσως έχεις την αίσθηση ότι δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία κι αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια. Watch and wait.

Σκορπιός

Όλο ιδέες μου είσαι στα επαγγελματικά, αλλά μήπως να το οργανώσεις λιγάκι καλύτερα/ γρηγορότερα, για να προλάβεις πριν τον ανάδρομο;

Τοξότης

«Δικό» σου το Σ/Κ, πάρτο και αξιοποίησε το με τον καλύτερο τρόπο για να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις, να γελάσεις με καλή παρέα, ασχέτως καιρού.

Αιγόκερως

Για να «βοηθήσεις» το μυαλό σου, μια ιδέα είναι να γράψεις με χαρτί και μολύβι αυτό που σε προβληματίζει, χωρίζοντας το σε θετικά και αρνητικά, βλέποντας το έτσι πιο «ξεκάθαρα».

Υδροχόος

Ίσως είχες σχέδια για μια εκδρομούλα ή ένα ταξιδάκι this weekend αλλά ο καιρός μπορεί λίγο να στα αλλάξει, σε κάθε περίπτωση πάντως είναι κατάλληλο και ευχάριστο για συναντήσεις με φίλους.

Ιχθύες

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό για να αποφορτίζεσαι από την «τρέλα» της καθημερινότητας, καλλιεργώντας, με έναν περίεργο τρόπο, ένα resilience απέναντι στα «δύσκολα».

athensvoice.gr