Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, που γίνεται 19/12, 06:34 ώρα Ελλάδας, στις 27° 28’ των Διδύμων θα είναι αρκετά αβανταδόρικη, καθώς τόσο ο Ήλιος στον Τοξότη, όσο και η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζουν εξάγωνο και τρίγωνο αντίστοιχα με τον Δία στον Υδροχόο, προσφέροντας έτσι όχι μόνο στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αλλά και του Σταθερού, Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα και Υδροχόο και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες, μοναδικές ευκαιρίες, ευκολίες, επιτυχίες, κέρδη και τη δυνατότητα να κλείσουν το 2021 με θετικό πρόσημο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα εξεγερθεί και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να τελειώνεις με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να κάνεις ό,τι σου αρέσει, κυρίως όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Το στοίχημά σου θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, ώστε να το κυνηγήσεις και να εξελιχθείς. Αλλά δε θα δυσκολευτείς να το βρεις, καθώς θα σου ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι και θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές, που και να ήθελες, δε θα μπορείς να τις αγνοήσεις ή να αδιαφορήσεις κι όσο πιο πολύ ψάχνεσαι, τόσο περισσότερα θα ανακαλύπτεις. Και, στις σχέσεις σου, εύκολα θα ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα και μετά να πάρουν το δρόμο τους γιατί και η άλλη πλευρά δε θα προβάλλει αντιστάσεις ή εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την τύχη να σε κρατάει από το χέρι, η Πανσέληνος στους Διδύμους, στον άξονά σου, μόνο καλά θα σου φέρει. Μπορεί υπάρξουν κάποια ευτράπελα και ανακατώματα στις σχέσεις σου, ωστόσο, αν αυτό σημαίνει ότι θα απεμπλακείς από κάπου, για να ηρεμήσει και το κεφάλι σου και να πας παρακάτω, τότε δε θα στενοχωρήθείς καθόλου. "Βελούδινο διαζύγιο" ενδεχομένως να δοθεί και σε μια συνεργασία, που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και αν και θα χωριστούν οι δρόμοι, δε θα κρατηθεί κακία από καμία πλευρά. Ωστόσο, όποια καινούργια ξεκινήσεις τώρα, αναμένεται να έχει και μεγάλη επιτυχία. Είπαμε, κουμάντο σε αυτή την Πανσέληνο κάνει ο κυβερνήτης σου, Δίας, οπότε τα καλύτερα επιφυλάσσει για σένα. Πολλά άτομα θα σε περιτριγυρίζουν, γνωριμίες θα κάνεις, ευκαιρίες ακόμα και για δεσμό θα έχεις, συν το ότι ό,τι κι αν προκύψει, το σίγουρο είναι ότι εσύ θα καλοπεράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό η Πανσέληνος αυτή να σου δημιουργήσει προσωρινη ανησυχία, όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, μιας και γίνεται στον 2ο οίκο σου, όμως με δεδομένο ότι η τύχη θα κάνει παιχνίδι, όχι μόνο θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, αλλά θα μπορέσεις να ηρεμήσεις από αυτό το ζήτημα τουλάχιστον για αρκετό διάστημα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έρθουν χρήματα από το επάγγελμά σου, να κάνεις μια καλή συμφωνία ή να κερδίσεις ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, που θα σου επιτρέψει όχι μόνο να καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου, αλλά να βάλεις και στην άκρη. Εύνοια θα έχεις και στα ερωτικοσεξουαλικά σου, αν κινείσαι με στιλ "πέτρα που κυλλάει χόρτα δεν πιάνει" και αφήσεις κολλήματα και ταμπού στην άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις με επιτυχία κάποια εκκρεμή οικονομικά σου θέματα, αλλά μέχρι να τελειώσεις και να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα, καλό θα ήταν να μην ξανοίγεσαι και χαλάς χρήματα δεξιά και αριστερά, για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου που θα μεγαλώσουν γιατί είναι κι αυτό πιθανό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και μια αύξηση των εσόδων σου, οπότε είναι σημαντικό το διαχειριστείς σωστά το απόθεμά σου. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να καλύψει αρκετές από τις σεξουαλικές ανάγκες σου που θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, φρόντισε να απολαύσεις ό,τι αποκτήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον, καθώς πρόκειται κυρίως για ερωτική περιπέτεια κι όχι σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπόλικη τρέλα, κέφι, ενθουσιασμό, αλλά και ευκαιρίες για να ανεβάσεις επίπεδο την ερωτική σου ζωή σου φέρνει αυτή η Πανσέληνος, που γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Εννοείται ότι θα κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν, εν όψει και των γιορτών, θα βγεις με την παρέα σου, θα παίξεις και θα φλερτάρεις, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις με σένα. Οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές κι ενδεχομένως να σε συνεπάρει κιόλας ένα πρόσωπο, τόσο με την εμφάνιση όσο και με το μυαλό του -2 σε 1 δηλαδή- και να αφεθείς να ζήσεις όμορφες στιγμές. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι δεσμευμένος, ενώ θα πάρεις χαρά και από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ενδεχομένως και να σκεφτείς να μεγαλώσεις την οικογένειά σου. Από την άλλη, θα είσαι αρκετά δημιουργικός, με πολλές ιδέες, που αν καταφέρεις να υλοποιήσεις έστω και κάποιες από αυτές, θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία.

astrology.gr