Η Τρικαλινή Δήμητρα Καλλιάρα βρέθηκε ξανά στην πίστη του The Voice και έριξε νέα «κανονιά» και πάλι με παραδοσιακό τραγούδι.

Το Σάββατο (13/11) η Δήμητρα Καλλιάρα εντυπωσίασε για μία ακόμη μία φο0ρά το κοινό του «The Voice», επιλέγοντας εκ νέου το παραδοσιακό είδος στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ.

Με το ιδιαίτερο όργανό της το «κανονάκι» η νεαρή κοπέλα ερμήνευσε το κομμάτι ««Χανουμάκια (Μέσα στη πόλη βρίσκομαι)», συμμετέχοντας στην 2η φάση των νοκ-άουτ του διαγωνισμού.

Θυμίζουμε ότι και την πρώτη φορά η Δήμητρα είχε παίξει «κανονάκι» και μας είχε «σηκώσει» την τρίχα.

Μάλιστα είχε καταφέρει να κάνει και τις τέσσερις καρέκλες των κόουτς να γυρίσουν ώστε να «τσεκάρουν» ποια είναι αυτή η κοπέλα που τραγουδάει τόσο όμορφα παραδοσιακά κομμάτια.

Πρώτος που γύρισε ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος δεν περίμενε να ολοκληρωθεί ούτε καν το πρώτο από τα δύο λεπτά που έχουν στη διάθεσή τους οι διαγωνιζόμενοι.

Στο φινάλε του κομματιού γύρισε την καρέκλα του και ο Πάνος Μουζουράκης, αναγκάζοντας τον Σάκης Ρουβά που είχε γυρίσει νωρίτερα (2ος και τρίτη η Έλενα Παπαρίζου) να πει την ατάκα: «Γύρισε και ο Πάνος τελευταία στιγμή δεν το πιστεύω!».

Προτού αρχίσουν την ανάλυσή τους οι τέσσερις κόουτς, ο Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή δίνοντας το δικό του… σόου καθώς προσπάθησε να παίξει το κανονάκι. Λίγο αργότερα ανέβηκε και ο Αργυρός με την Δήμητρα να προσπαθεί να τους δείξει πως ακριβώς παίζεται, με τα πειράγματα από τον Ρουβά να δίνουν και να παίρνουν!

Αυτή τη φορά το κομμάτι ήταν ακόμη πιο… ξεσηκωτικό και κεφάτο με την διαγωνιζόμενη να δείχνει καθόλη τη διάρκεια του τραγουδιού πως το χαίρεται και το ζει.

Κάτι ανάλογο ίσχυσε και για τους κόουτς που το έζησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Aλέξανδρος Κωτάκης (sportime.gr)