Την περιπέτεια της υγείας της κάνει γνωστή με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η πολύ γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου.

Όπως αναφέρει, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενημερώνοντας ταυτοχρόνως τους διαδικτυακούς της φίλους πως λόγω της κατάστασής της θα χρειαστεί να αναβληθούν οι υπόλοιπες παραστάσεις της περιοδείας της παράστασης "Η πόρνη από πάνω" στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Ανάμεσα σε αυτές τις παραστάσεις ήταν και εκείνη που είχε προγραμματιστεί να ανέβει στα Τρίκαλα την Δευτέρα 30 Αυγούστου στο θέατρο του Φρουρίου.

Χθες, μάλιστα, έγινε η επίσημη ανακοίνωση προς το κοινό της πόλης, ενώ σήμερα η ανακοίνωση της αναβολής της παράστασης. 

Όσον αφορά τα συμπτώματα, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε πως το περνάει σχετικά ελαφρά όμως με υψηλό πυρετό.

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία. Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά.

"Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά! Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς".

trikalaenimerosi.gr