Σκορπιέ, αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα ταξιδάκι ή έστω μια εκδρομή, θα νιώσεις άλλος άνθρωπος

______________

Κριός

Η Τρίτη ευνοεί συζητήσεις για κληρονομικά, θέματα ακινήτων, αλλά και επαγγελματικά, ωστόσο θα έχεις μια αίσθηση «ουφ» και ανικανοποίητου μέσα σου, καθώς το μυαλό σου είναι στραμμένο στις διακοπές.

Ταύρος

Το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου μπορεί να φέρει έξυπνες ιδέες στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο, ενώ είναι καλή μέρα και για αγορές προϊόντων τεχνολογίας. (Έχει και εκπτώσεις, ο Ερμής δε είναι ανάδρομος, οπότε... όρμα!)

Δίδυμοι

Θετική ημέρα για οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να δεχτείς και κάτι καινούργιο στο «τραπέζι».

Καρκίνος

Σε επίπεδο συνεργασιών και συλλογικών πρότζεκτ out of the box προσεγγίσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά. Σωματικά πάντως αισθάνεσαι κάπως εξαντλημένος.

Λέων

Ίσως σήμερα πάρεις πληροφορίες που αφορούν ένα παρασκήνιο στη δουλειά, ενώ είναι μια μέρα που η ευστροφία σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντυπωσιάσεις έναν προϊστάμενό σου.

Παρθένος

Καλή μέρα η Τρίτη για δημόσιες σχέσεις και δικτύωση με άτομα στα επαγγελματικά ενώ, αν ψάχνεις σπόνσορα για κάποιο πρότζεκτ, κάνε τώρα τις επαφές σου.

Ζυγός

Διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά μιας επαγγελματικής συμφωνίας ή μιας επένδυσης μπορούν να κυλήσουν θετικά, λαμβάνοντας ακόμα και ένα ελεγχόμενο ρίσκο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να έχει κάποια απρόοπτα στον προγραμματισμό της, ωστόσο ευνοεί εμπορικές συμφωνίες και δοσοληψίες. Αν πάλι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα ταξιδάκι ή έστω μια εκδρομή, θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Τοξότης

Είσαι λίγο «γιούχου» συναισθηματικά και χρειάζεται προσοχή για να μην πέσεις σε υπερβολές λόγω αφέλειας. Από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα οικονομικό όφελος, για το 2ο κυρίως δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Σεβάσου λίγο τις αντοχές του οργανισμού σου, κάνοντας ένα break αν βλέπεις ότι εξαντλείσαι. Παρ’ ολ’ αυτά το μυαλό σου μπορεί να κατεβάσει καινοτόμες ιδέες, ιδίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Υδροχόος

Σε περίπτωση που δουλεύεις από το σπίτι θα χρειαστεί να οργανωθείς καλύτερα, ενώ λίγη σωματική άσκηση θα σε βοηθούσε πολύ στο να διαχειρίσεις το στρες σου.

Ιχθύες

Αν σκόπευες να προχωρήσεις σε μια αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για την επιχείρησή σου η Τρίτη είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για αγορές συσκευών επικοινωνίας για προσωπική χρήση: κινητών, tablet κ.λπ.

athensvoice.gr