Στο Δημοτικό Γήπεδο Πύλης, στην έδρα του Δήμου, μετέβη ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, για να δει επιτόπου το ξεκίνημα και την εξέλιξη των εργασιών βελτίωσης των εγκαταστάσεων του, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας περίφραξης, τριών στεγάστρων, την ανακατασκευή των αποδυτηρίων καθώς και εξοπλισμό για την καλύτερη άρδευση του γηπέδου.

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Δήμαρχος Πύλης λέγοντας:

«Έχω ξαναπεί ότι:

Όταν συνεργάζονται αρμονικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε επίπεδο Κοινότητας, Δήμου και Περιφέρειας τότε γίνονται μικρά θαύματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων Τρικάλων για τον προγραμματισμό έργων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλης και για την πρόοδο των εργασιών.

Να θυμίσω την υπογραφή σύμβασης για το Κλειστό Γυμναστήριο Πύλης, την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, όπως βλέπουμε σήμερα εδώ, στην Πηγή που θα γίνουν αύριο και πολλά άλλα.

Όλοι μας υπηρετούμε τον πολίτη, τον Άνθρωπο.

Και βέβαια ο Αθλητισμός ενώνει.

Είναι φιλοσοφία ζωής.

Γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Παρά την πανδημία του COVID η ανάγκη άθλησης είναι ακόμη πιο απαραίτητη για όλους μας.

Και για τα παιδιά και για τους μεγαλυτέρους.

Κλείνοντας επαναλαμβάνω.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα…».

Παρόντες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πύλης κ. Κανέλας Βασίλειος και η κ. Μαρίνα Πανάγου – Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης.