Συνεχίζει να κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην λίστα των καλύτερων παικτών του φετινού Survivor 4, η Τρικαλινή Σοφία Μαργαρίτη. 

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, της συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι, έδειξε την δυναμική της και την μαχητικότητά της, έτσι ώστε με αρκετή άνεση να αποτελεί από την αρχή μια δυνατή παίκτρια και μια δύσκολη και πολύ υπολογίσιμη αντίπαλος. 

Αν και τραυματισμένη, που σημαίνει, όπως η ίδια ανέφερε μιλώντας για τον τραυματισμό της, πως δεν θα μπορεί για 10 ημέρες να ρίχνεται στους στίβους της μάχης, τα ποσοστά των νικών - ηττών της όχι μόνο δεν πέφτουν, αλλά παραμένουν σταθερά υψηλά. 

Κι αυτό διότι, η Σοφία Μαργαρίτη έχει πάρα πολλές συμμετοχές στα παιχνίδια επάθλου ή ασυλίας, έτσι ώστε οι πολλές της νίκες να την κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες όχι μόνο της "κόκκινης ομάδας" της, αλλά ολόκληρου του Survivor 4. 

Σχετικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της μέχρι στιγμής, πρώτη σε στατιστικά νικών-ηττών είναι η νεοεισελθούσα Καρολίνα, με 4-0 και επιτυχία της τάξης του 100%, ακολουθεί με μεγάλο ποσοστό νικών ο αρχηγός των Μπλε, ο James, με 31-8 σε νίκες και ήττες και ποσοστό επιτυχίας που φτάνει κοντά στο 80%.

Στην συνέχεια η Μαριαλένα με ρεκόρ 26-13, υπερδιπλάσιες δηλαδή νίκες από ήττες, και ποσοστό επιτυχίας στο 66,7%, με την Σοφία Μαργαρίτη να βρίσκεται στην τέταρτη θέση επιτυχίας, με 21-13 και ακολουθεί ο Κόρο με 24-15. Αμφότεροι στους Κόκκινους.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην έκτη θέση παραμένει η Κάτια με 14-9, η οποία έχει φύγει από το παιχνίδι προς απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού που ακόμη τη μνημονεύει.

Απομένει, λοιπόν, να δούμε την συνέχεια του παιχνιδιού και πολύ περισσότερο την επάνοδο της Τρικαλινής Σοφίας, αφού σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor 4, που παρακολουθούμε φέτος. 

Και γιατί όχι; Να κατακτήσει την μεγάλη κορυφή και να αποδειχθεί η μεγάλη νικήτρια. 

trikalaenimerosi.gr