Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες για την προετοιμασία του «9ου Μύλου των Ξωτικών», που διοργανώνεται στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα από το 2011 καταγράφοντας μεγάλη επισκεψιμότητα.

«Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος της e-Trikala ΑΕ Οδυσσέας Ράπτης, προσθέτοντας πως «η προετοιμασία ξεκίνησε εδώ και δύο μήνες».

Ο ίδιος δεν παραλείπει να τονίσει πως και φέτος το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει φέτος τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου 2019 και οι εκδηλώσεις του θα διαρκέσουν μέχρι 6 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων. Επίσης η 9η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη».

Η διασημότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία, ο «Καρυοθραύστης», θα χαρίσει μοναδικές και παραμυθένιες εμπειρίες φέτος, στον Μύλο των Ξωτικών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)