Την πρώτη θέση κατακτά φωτογραφία της κεντρικής γέφυρας των Τρικάλων σε διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 1891 φωτογραφίες από όλο τον κόσμο.

«Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η φωτογραφία μου από τη κεντρική γέφυρα των Τρικάλων κατακτά την Πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα (Γέφυρες), ανάμεσα σε 1891 αυτή τη φορά συμμετοχές από όλο το κόσμο!

Ήταν ένας διαγωνισμός που ξεχώρισαν περισσότερο οι Ελληνικές συμμετοχές παγκοσμίως αφού και τη Δεύτερη θέση κατέκτησε επίσης Τρικαλινός και μάλιστα πολυβραβευμένος καλλιτέχνης!

Το συνολικό αποτέλεσμα θα έλεγα ότι είναι ένα δυνατό παρών της χώρας μας το οποίο περνά πολλά μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης στους ανθρώπους του χώρου μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έδωσαν τη θετική τους ψήφο θα ήταν λίγο μπροστά στο συναίσθημα που δημιουργεί αυτή η νίκη αλλά είναι σημαντικό ότι το ευχαριστώ και το αποτέλεσμα θα μετατραπούν σε πυγμή που θα κρατήσω ως συνοδοιπόρο σε όλο αυτό το ταξίδι της τέχνης με ακόμα περισσότερη δουλειά» αναφέρει ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μπότας.

«Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε ,πράγματα να άλλαξαν όμως στο κόσμο της φωτογραφίας και της δημιουργίας γενικότερα τίποτα δεν είναι περαστικό!

Όταν δίνεις πραγματική αγάπη, αφοσίωση και πάνω από όλα έκφραση με τον δικό σου προσωπικό τρόπο και τη δική σου οπτική τότε το κάθε έργο έχει τη δική του αέναη αξία.

Να κάνετε πάντα αυτό που αγαπάτε μένοντας συγκεντρωμένοι στη πορεία που θα κάνει σιγά σιγά και τα όνειρα σας πραγματικότητα! Να είστε όλοι πάντα καλά!» εξηγεί.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Μπότας κερδίζει σε διαγωνισμό, τον Φεβρουάριο η κεντρική γέφυρα των Τρικάλων ενέπνευσε τον Αλέξανδρο Μπότα για να πάρει μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας του photocrowd.com με θέμα «λήψεις κάτω από γέφυρες».

Η φωτογραφία του όχι μόνο άρεσε αλλά κατάφερε να διακριθεί και να βρεθεί στην 1η θέση του διαγωνισμού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές ήταν 1087 από όλο το κόσμο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η φωτογραφία από την πόλη μου κατάφερε να ξεχωρίσει στα μάτια όσων έδωσαν την θετική τους ψήφο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και γενικότερα την προσπάθεια μου», είχε σχολιάσει τότε ο ίδιος.

pagenews.gr