Σήμερα μεταξύ 10πμ και 12μμ καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμα της στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βάλετε πιο σταθερές βάσεις σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε, ωστόσο λόγω της σχέσης της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και της Αφροδίτης σε κενό πορείας, προσέξτε τις αποσπάσεις Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, εργασιακά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Δώστε προτεραιότητες αλλά καλό θα ήταν να μην δεσμευτείτε σε μακροχρόνια εγχειρήματα σήμερα.

Για τους Ταύρους, ιδέες έρχονται σχετικά με ένα εγχείρημα που έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο δεν είναι εύκολο σήμερα να προχωρήσετε κάτι εάν δεν έχετε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν θα είναι έντονη σήμερα αλλά προσπαθήστε να μην είστε άδικη/ος με τους ανθρώπους δίπλα σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορεί να νιώσετε κάποια πρόκληση να έρχεται κυρίως από ανθρώπου που έχετε κοντά σας. Ακούστε τί έχουν να σας πουν αλλά δράστε κατά βούληση, από αύριο και μετά.

Για τους Λέοντες, εργασιακά θέματα μπορούν να προχωρήσουν αλλά καλύτερα να τα προγραμματίσετε από αύριο και μετά. Σήμερα εστιάστε σε ότι μπορείτε να κάνετε μόνη/ος σας και από αύριο κοιτάτε την πιθανότητα συνεργασία.

Για τους Παρθένους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θέλει λεπτομερή δουλειά. Μπορείτε να το φέρετε εις πέρας αρκεί να αφιερώσετε χρόνο και όρεξη.

Για τους Ζυγούς, θέματα σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα αλλά είστε σε καλή φόρμα για να ενδώσετε σε πειρασμούς ή προκλήσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και μην τα πιέζετε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε όρια στο περιβάλλον γύρω σας. Η επικοινωνία θα πρέπει να στηριχθεί σε αντικειμενικές και σταθερές βάσεις. Σημαντικές δράσεις καλύτερα να τις προγραμματίσετε από αύριο και μετά.

Για τους Τοξότες, θέματα που σχετίζονται με την υλική ή συναισθηματική σας ασφάλεια σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν. Δώστε σημασία σε ότι είναι πολύτιμο και αξίζει στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Αιγόκερους, έντονη κινητικότητα σήμερα για εσάς και ο χρόνος φαίνεται να μην είναι αρκετός. Ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν σημασία και μπορούν να προχωρήσουν αντικειμενικά.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να φέρουν ανασφάλειες και φόβους στην επιφάνεια. Δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη σήμερα. Καλύτερα να ξεκουραστείτε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο κουρασμένη/ος ή να μην θέλετε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει βάσει προγράμματος. Μην πιεστείτε να προχωρήσετε μόνη/ος σας εάν δεν μπορούν άλλοι να σας βοηθήσουν.