Στα Τρίκαλα θα βρίσκονται το Σάββατο 24 Απριλίου υποψήφιοι ευρωβουλευτές και υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του κόμματος της Νέας Αριστεράς. Συγκεκριμένα, η Νέα Αριστερά Τρικάλων υποδέχεται τους Ακριβούλη Ζωή (Οικονομολόγο-Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λάρισας), Νικήτα Μυλόπουλο (Καθηγητή Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Υδατικών Πόρων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Γαβριήλ Σακελλαρίδη (οικονομολόγο επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού Νέας Αριστεράς), Έλενα Όλγα Χρηστίδη (ψυχολόγο, ακτιβίστρια ΛΟΑΤΚΙ+, επιστημονικά συνυπεύθυνη του Orlando LGBT+), οι οποίοι-ες, συνοδευμένοι/ες από μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Αριστεράς θα επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες, Φαρκαδόνας και Μεγάλων Καλυβίων το Σάββατο 20/4, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους κατοίκους ώστε να συμβάλλουν και από τη Βουλή στη στήριξη των αιτημάτων τους που μήνες μετά την καταστροφή παραμένουν σε εκκρεμότητα οδηγώντας τους παραγωγούς της περιοχής και τους κατοίκους σε οριακή κατάσταση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 10:00 Συνάντηση στην Φαρκαδόνα με την Κίνηση για την Ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας

  • 12:30 Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ στα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, στην οποία καλούμε και όλους/ες, τους/τις φίλους/ες της Νέας Αριστεράς να παραβρεθούν.
  • 13:30 Συνάντηση στα Μεγάλα Καλύβια με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων

Επιπλέον ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 και ώρα 7:00μ.μ. θα συμμετέχει στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει η εφημερίδα «Η ΕΠΟΧΗ», με θέμα «για την Ανταγωνιστική Αριστερά και τα Κινήματα την ενότητα και την Ανασύνθεση» στο Μουσείο ΤΣΙΤΣΑΝΗ.