Οι διακοπές σας στο Νομό Τρικάλων είναι Ασφαλής!

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού και οι ξενοδόχοι του Νομού Τρικάλων με το παρόν ενημερωτικό video καλωσορίζουν τους επισκέπτες στην περιοχή μας μεταφέροντας το μήνυμα της ασφαλούς διαμονής. Τα ξενοδοχεία μας είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων όπως οφείλουν για να απολαύσετε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα.

Με αυτά τα λόγια οι συνεργαζόμενοι φορείς για τον τουρισμό στον ν.Τρικάλων (Περιφέρεια, Επιμελητήριο, Δήμοι), σε συνεργασία με τους ξενοδόχους μέσα από ένα καλαίσθητο video καλωσορίζουν και ταυτόχρονα ενημερώνουν τους επισκέπτες για όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οποίων λειτουργούν όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του covid-19.  

Παρουσιάζοντας τις ομορφιές που χαρακτηρίζουν το τοπίο του νομού, τα βουνά με τα ορεινά χωριά, τα επιβλητικά Μετέωρα και τα σημεία αναφοράς της πόλης των Τρικάλων, το video επικεντρώνεται στα μέτρα που λαμβάνονται εντός των ξενοδοχείων, δηλαδή, στην καθαριότητα, την απολύμανση, την αποφυγή συνωστισμού, επίσης, στα νέα δεδομένα των υπηρεσιών εστίασης και, τέλος, στις μετακινήσεις. 

Η μικρή σε διάρκεια ταινία έχει υπότιτλους στα αγγλικά, καθώς σκοπός της είναι να προσελκύσει και πάλι τουρίστες εκτός Ελλάδας, με κυρίαρχο σύνθημα,  

Καλώς ήλθατε, στον Νομό Τρικάλων. Είστε ασφαλείς! 

trikalaenimerosi.gr