Μεγάλη συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες για την αράχνη με την τρομακτική όψη, που εμφανίστηκε και στα Τρίκαλα. 

Η σχετική είδηση αναφέρει πως μετά το Ναύπλιο και την Κόρινθο η αράχνη με το όνομα Camel-Spider εντοπίστηκε στο Λογγάκι Τρικάλων, τρομάζοντας δικαίως τους ανθρώπους που την είδαν. 

Πρόκειται για μια αράχνη που τα χαρακτηριστικά της διαφέρουν από εκείνα των αραχνών που πολλές φορές θα δούμε είτε μέσα στο σπίτι μας, είτε στην βεράντα ή στον κήπο μας. Οι δαγκάνες της είναι αυτές που προκαλούν τρόμο, καθώς είναι αρκετά μεγάλες και παραπέμπουν σε εκείνες του σκορπιού. Γι΄αυτό οι ειδικοί μας λένε πως ναι μεν είναι μια αράχνη, αλλά περισσότερο συγγενεύει με τον σκορπιό, αφού και το σώμα της είναι καλυμμένο με ανθεκτικό κέλυφος.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο φαίνεται, για την ακρίβεια δεν φημίζεται ως επιθετική και πολύ περισσότερο δεν αποτελεί την αράχνη-δολοφόνο της ανθρωπότητας. 

Κι ως εδώ, όλα καλά!

Το θέμα είναι πως στον ανεξέλεγκτο και αχανή χώρο του διαδικτύου κυκλοφόρησε στο δευτερόλεπτο η φωτογραφία με την τρομακτική, πραγματικά εξωγήινη αράχνη, με την τεράστια ουρά που μπαίνει μέσα σε ένα σπίτι από μια ανοικτή μπαλκονόπορτα! 

Φωτογραφία ντοκουμέντο, δηλαδή, που κάποιος ως πέρα για πέρα πραγματικό γεγονός το απαθανάτισε προς επιβεβαίωση της ύπαρξης αυτής της φρικιαστικής αράχνης, που ταιριάζει περισσότερο σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή, το καλύτερο, σε ένα θρίλερ! 

Το πιο περίεργο και ακαταλαβίστικο σε αυτές τις ειδήσεις είναι, πως δίπλα στην φωτογραφία της κανονικής camel αράχνης υπήρχε και αυτήν της alien, όταν κάποιος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια βλέπει πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά όντα. 

Παραμένει άγνωστο ποιος είναι αυτός που θέλει να μας τρομάξει ή να μας τρολάρει, αφού η εξωπραγματική αράχνη με την μεγάλη ουρά δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πλαστικό παιχνίδι, που μπορεί κάποιος να αγοράσει… προφανώς για να κάνει τέτοιου είδους πλάκες! 

Μ.Σ., trikalaenimerosi.gr