Τα νέας γενιάς αντηλιακά 1+1 δώρο είναι τα κορυφαία σε αποτελεσματικότητα καλλυντικά προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι οι εταιρείες. Οι καταναλωτές σπεύδουν να τα προμηθευτούν, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα.

Το Galenic Soins Soleil Creme Legere SPF50 40ml + Lait Apres Soleil 300ml είναι ένα συνδυαστικό πακέτο προσφοράς για περιποίηση και προστασία υψηλού επιπέδου. Το πρώτο σκεύασμα είναι μια ανάλαφρη αντηλιακή κρέμα προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι ιδανική για ανοιχτόχρωμους φωτότυπους και για ευαίσθητα δέρματα. Προστατεύει και ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και χαρίζει ένα υπέροχο και λαμπερό μαύρισμα. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

Περιέχει uncaria του Αμαζονίου, που προστατεύει από τη φωτογήρανση και διατηρεί το DNA των κυττάρων, φίλτρα Tinosorb για σταθερή και αποτελεσματική προστασία από τα εγκαύματα και βιταμίνη Ε για άμεση αντιοξειδωτική δράση. Σύμφωνα με τα τεστ που έχουν γίνει, προσφέρει 94% ενυδατωμένο δέρμα και 70% λαμπερό χρώμα.

Το δεύτερο σκεύασμα είναι ένα γαλάκτωμα ομορφιάς για μετά την έκθεση στον ήλιο. Κυκλοφορεί σε οικονομική συσκευασία των 300 ml. Είναι πλούσιο σε έλαιο καρύδας και καταπραΰνει και ενυδατώνει εντατικά το σώμα και το πρόσωπο για ένα λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν προκαλεί ερεθισμούς.