Η αντηλιακή προσώπου είναι το προϊόν που προτιμούν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι γυναίκες κάθε καλοκαίρι. Άλλωστε το συγκεκριμένο σημείο είναι αυτό που εκτίθεται περισσότερο τόσο στον ήλιο, όσο και στους ρύπους του περιβάλλοντος.

Η Froika Hyaluronic Silk Touch Sunscreen με υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 40ml. Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας (UVA - UVB), νέας καλλυντικοτεχνικής μορφής, με υπέροχη, μεταξένια υφή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Περιέχει υαλουρονικό οξύ, ώστε να παρέχει ενυδάτωση με διάρκεια, ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών του δέρματος.

Περιέχει συστατικά όπως Indanone, Ethyl Ferulate και Carnosid, με ισχυρές ιδιότητες ενάντια στις βλάβες που προκαλούνται στο δέρμα από την έκθεση στον ήλιο. Ακόμη, έχει δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει τα βλαστοκυττάρα, το DNA του δέρματος, καταπολεμάει την πρόωρη γήρανση και τη φωτογήρανση).

Διατίθεται σε ειδική συσκευασία airless και δεν έρχεται σε επαφή με τον αέρα και τους μικροοργανισμούς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ δεν προκαλούνται οξειδώσεις και δεν αφήνει υπολείμματα μετά τη χρήση.

Η σύνθεση της είναι φωτοσταθερή και έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Απλώστε ικανή ποσότητα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, προσέχοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Εφαρμόστε περίπου μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε κάθε φορά που βγαίνετε από το νερό, σκουπίζεστε ή έχετε έντονη εφίδρωση. Δεν περιέχει parabens.