Οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται πολλές ώρες κάτω από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, δεν έχουν ανάγκη μόνο από ποιοτικά αντηλιακά https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaka/ . Χρειάζονται τη φροντίδα που παρέχουν και τα άλλα συμπληρωματικά καλλυντικά περιποίησης μετά την ηλιοθεραπεία.
Το Vichy Ideal Soleil After Sun Oil 200ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διπλή και άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Ενυδατώνει σε βάθος το ταλαιπωρημένο δέρμα και βελτιστοποιεί το μαύρισμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες της μέρας. Έχει βελτιωμένη σύνθεση από βούτυρο καριτέ και φυτικά έλαια από βερίκοκο, σπόρους κόλιανδρου και φραγκοστάφυλου. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, χάρη στα οποία θρέφει και ενισχύει το φράγμα της επιδερμίδας.


Η σύσταση του είναι υποαλλεργική και ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες κάτω από δερματολογικό έλεγχο. Προσφέρει θρέψη που διαρκεί έως και 48 ώρες. Δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Το συγκεκριμένο ενυδατικό έλαιο είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες.
Σε ξηρή επιδερμίδα, εφαρμόστε άμεσα το προϊόν. Σε νωπή επιδερμίδα, πλυθείτε πρώτα με το αφρόλουτρό σας και ξεπλυθείτε. Απλώστε το προϊόν και στην συνέχεια ξεπλύνετε. Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά επαρκής ποσότητα, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.