Τα αντηλιακά κατέχουν την πρώτη θέση στις πωλήσεις κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Η άμεση δράση και η μεγάλη αποτελεσματικότητα που έχουν, τα κάνουν ιδιαίτερα αγαπητά τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.
Το Vichy Ideal Soleil SPF50 Έξτρα Απαλό Αντηλιακό Γαλάκτωμα - Gel για την Προστασία της Νωπής ή Στεγνής Επιδερμίδας, για Πρόσωπο & Σώμα, 200 ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται απαλή φροντίδα και υψηλού επιπέδου προστασία.
Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην προηγμένη του τεχνολογία, απωθεί το νερό, ενώ η προστασία δε μειώνεται και παραμένει ακόμη και σε βρεγμένη επιδερμίδα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό.
Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο γαλάκτωμα ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Η επιδερμίδα προστατεύεται από τα εγκαύματα και τη φωτογήρανση.


Δεν περιέχει parabens και χρωστικές ουσίες. Η εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Ακόμη, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρότητα ή λευκά σημάδια. Η δροσερή υφή του χαρίζει ευχάριστη αίσθηση σε κάθε εφαρμογή. Περιέχει το καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy.
Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά επαρκής ποσότητα, προκειμένου να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Απαιτείται εκ νέου επάλειψη μετά από κολύμπι, έντονη εφίδρωση και σκούπισμα με πετσέτα.