Στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, η οποία θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα από τη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς:

«Στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία της καινούργιας δημοτικής αρχής στο Πνευματικό Κέντρο, συνολικά 144 άτομα μαζί με προέδρους χωριών και τοπικά συμβούλια. Θα είναι μια λιτή εκδήλωση, όμως είναι πιθανόν να παραστούν και κάποιοι Υπουργοί, εκτός από τους δικούς μας, που θα βρίσκονται εδώ λόγω Χριστουγέννων.

Υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις για τον ορισμό των αντιδημάρχων, και μάλλον κλίνει προς το να είναι 6 οι αντιδημαρχίες. Θα υπάρξουν και άλλες θέσεις εκτός από τις αντιδημαρχίες ώστε να αξιοποιηθούν όλοι οι εκλεγμένοι. Ο καθένας μπορεί να λέει τα θέλω του, αλλά θα αποφασιστεί αργότερα το πλάνο.

Όσο για τους ειδικούς συμβούλους, τον γενικό γραμματέα, κλπ, αυτή τη στιγμή τους ‘τεστάρω’ για να δω πώς μπορούν να αποδώσουν. Αν δω ότι κάποιος δεν ανταποκρίνεται στα δικά μου θέλω, σίγουρα δεν θα συνεχίσει. Δεν είναι κανένας κολλημένος στην καρέκλα του, μπορεί να έκανε κάποιος στον προκάτοχο μου αλλά σε μένα να μην κάνει. Υπάρχει χρόνος να αξιολογηθεί ο κάθε ένας τους, που όλοι τους βέβαια προσπαθούν ως τη λήξη της θητείας τους να δώσουν το καλύτερο.»