Οι αμαρτίες, που για άγνωστο λόγο, πληρώνουν οι επαγγελματίες της οδού Γαριβάλδη από τα έργα της ανάπλασής της, φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Κι ενώ, το τσιμέντο που έπεσε στον δρόμο γέννησε την ελπίδα πως τελειώνουν σύντομα τα μαρτύρια, ένα νέο αναπάντεχο περιστατικό ήρθε να την σβήσει.   

Το υπόγειο του καταστήματος Hondos Center, που βρίσκεται στην πολύπαθη οδό Γαριβάλδη στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, πλημμύρησε από τα νερά της βροχής εξαιτίας κακοτεχνίας του εργολάβου που έχει αναλάβει τα έργα ανάπλασης. 

Όπως αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη Λέσχη 97,6, ο εργολάβος άφησε τρύπα στο οδόστρωμα και μπήκαν τα νερά στο υπόγειο.

Από χθες έχουμε ελέγξει ότι υπάρχει διαρροή στο υπόγειο του καταστήματος Hondos center, έχει μπει νερό, και μπαίνουμε σε διαδικασία να το αποκαταστήσουμε. Στείλαμε τον εργολάβο να κάνει μια πρόχειρη εργασία ώστε να μην μπαίνουν νερά στο υπόγειο.

Όπως δήλωσε την ευθύνη για την ζημιά στο κατάστημα φέρει ακέραια ο εργολάβος και από την ασφάλειά του θα αποζημιωθεί η επιχείρηση. 

Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μακάρι να είναι το τελευταίο συμβάν κατά τις εργασίες της ανάπλασης, που όταν με το καλό κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί, μάλλον κανείς μας δεν θα πιστεύει πως ολοκληρώθηκε! 

trikalaenimerosi.gr