Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, η εκδήλωση απονομής πτυχίων, προαγωγών και τιμητικών διακρίσεων στους εθελοντές του τομέα υγείας του Περιφερειακού τμήματος Τρικάλων του ΕΕΣ.

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, της Προέδρου του Περιφερειακού τμήματος Τρικάλων του ΕΕΣ κ. Ευαγγελίας Καλκάνη ενώ παραβρέθηκαν ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές του νομού, ο δήμαρχος Τρικκαίων, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας, φορέων, συλλόγων, εθελοντές, μέλη και φίλοι του Ερυθρού Σταυρού.  

Στις τοποθετήσεις τους οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην πλούσια ανθρωπιστική και εθελοντική δράση που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια οι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ., τονίζοντας την τεράστια προσφορά τους. Ακολούθησαν οι τιμητικές διακρίσεις στους Τρικαλινούς εθελοντές που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. 

Κατά την διάρκεια της τελετής βραβεύθηκε και η επίτιμη Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του ΕΕΣ, Νικολέτα Μπρουζούκη, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια από την Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Ζιάκα.

trikalaenimerosi.gr