Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη των πρώτων εκπτώσεων του έτους, καθώς αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, ξεκινά η χειμερινή εκπτωτική περίοδος η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, οι χειμερινές εκπτώσεις γίνονται από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και διαρκούν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων περιλαμβάνεται και μία Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και συγκεκριμένα η Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Όπως τονίζει, για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στην τοπική αγορά καθώς δείχνουν έμπρακτα την προτίμηση τους στα τοπικά καταστήματα. Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν να επισκέπτονται τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους επωφελούμενοι την ευκαιρία των μεγάλων εκπτώσεων που αναμένονται.