Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων γίνεται γνωστό πως η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων θα είναι σε ισχύ για το χρονικό διάστημα από 31/05/2022 έως και την 31/12/2022, καθόλο το 24ωρο, επί της Επ. Ο. Κρηνίτσας-Χρυσαυγής, στο τμήμα αυτής μεταξύ του οικισμού Κρηνίτσας και του οικισμού Ζηλευτής, σε αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας με έναρξη της διακοπής 700μ από την συμβολή της Επ.Ο. Κρηνίτσας-Χρυσαυγής με την Επ.Ο. Τρικάλων-Παλαιοπύργου (οικισμός Κρηνίτσα) προς τον οικισμό Ζηλευτή, και σημείο λήξης την είσοδο του οικισμού Ζηλευτής.

-Η διακοπή που θα πραγματοποιηθεί και οι λαμβανόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο θα είναι συνολικού μήκους -600- μέτρων. Επίσης, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, όλες οι παρόδιες ιδιοκτησίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται καθώς το ανωτέρω τμήμα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η διακοπή κυκλοφορίας δεν επηρεάζει την πρόσβαση σε αυτές. 

-Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, καθ’ όλη τη διάρκεια πραγματοποίησης των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται με την κατάλληλα τοποθετημένη σήμανση από παρακαμπτήρια οδό ως εξής: 

- Από Κρηνίτσα προς Ζηλευτή η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο μέσω του υφιστάμενου οδικού δικτύου και συγκεκριμένα: Επ. Οδό Τρικάλων-Παλαιοπύργου, στην είσοδο του οικισμού Κρηνίτσα στροφή δεξιά στην ανώνυμη οδό προς φυλακές και μετά τις φυλακές στροφή αριστερά προς τον οικισμό Ζηλευτή.

- Ομοίως αντίστροφη διαδρομή θα ακολουθείται και για τα οχήματα με κατεύθυνση από Ζηλευτή προς Κρηνίτσα.