Από την μεγάλη συμμετοχή τρικαλινών, στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζεται η πολιτική εκδήλωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Τρίκαλα, σε αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης. 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κουβαλάει το όραμα και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο», και πρόσθεσε: «Μπροστά και σε ένα δύσκολο χειμώνα που βρίσκει τους πολίτες σε πρωτοφανή κρίση αλλά και την κοινωνία καθημαγμένη, με προφανή κατάρρευση όλων των κοινωνικών δομών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία».

Παράλληλα τόνισε με νόημα ότι: «Είναι αδιανόητο, εν έτη 2022, να υπάρχουν παρακολουθήσεις πολιτικών και άλλων προσώπων, παραπέμποντας σε πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος. Το μέγεθος της σημερινής κρίσης είναι αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος ως άλλος Λουδοβίκος προσπαθεί να ποδηγετήσει και να κατευθύνει το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της χώρας. Έχουμε την μεγαλύτερη ακρίβεια στην Ευρώπη με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα και η κυβέρνηση δεν μας λέει το λόγο γιατί συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς η σημερινή Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι μια χώρα που έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω».

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Βασιλειάδης από την διοργάνωση της εκδήλωσης και την συμμετοχή του κόσμου στα Τρίκαλα, έδωσε συγχαρητήρια στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: 

Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι τοπικά ενημερωτικά sites έγραψαν ότι «σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, και από τα Τρίκαλα το μεσημέρι της Κυριακής εστάλη ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης της παράταξης ενόψει των εθνικών εκλογών του ερχόμενου έτους».
Ευχαριστούμε τους πολίτες της περιοχής που συμμετείχαν με διάθεση να ακούσουν το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να συζητήσουμε για τα σοβαρά ζητήματα που κατατρέχουν την καθημερινότητά μας και για το πολιτικό μέλλον της χώρας.
Οι περιοδείες σε πόλεις της Ελλάδας είναι μια πολύτιμη ζωντανή επικοινωνία. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση αυτή τη διαδικασία διότι όχι μόνο μας δίνει τη δυνατότητα να αναλύουμε το πολιτικό μας πρόγραμμα αλλά εξοπλίζει και εμπλουτίζει διαρκώς κι εμάς με όσα εισπράττουμε από αυτόν τον ανοιχτό διάλογο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων, Σταύρος Νταούλας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής του Νομού, Σάκης Παπαδόπουλος.

Η περιοδεία του Γιώργου Βασιλειάδη στα Τρίκαλα του έδωσε ταυτοχρόνως την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τους ιερούς βράχους των Μετεώρων για μια ανάσα ελευθερίας! Μια ημέρα εξερεύνησης και γνώσης, ιδιαίτερα για τα παιδιά.
Γιατί η ιστορία μαθαίνεται καλύτερα «επί τόπου» κι η περιφέρεια της Θεσσαλίας εκτός από όμορφη είναι ένας τόπος με αχανή και τρανή ιστορία, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του. 

trikalaenimerosi.gr