Δύο μαθήτριες του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Τρικάλων, η Στυλιανή Τσιρέπα και η Βασιλική - Ευαγγελία Στρωματά, βρήκαν ανδρικό πορτοφόλι μέσα στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Οι δύο κοπέλες αμέσως το παρέδωσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούν τον κάτοχό του, τον οποίο εντόπισαν από τα προσωπικά έγγραφα που υπήρχαν μέσα στο πορτοφόλι του. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων ευχαριστεί δημοσίως τις δύο μαθήτριες, επισημαίνοντας πως ενέργειες σαν αυτή αποδεικνύουν πως το πιο πολύτιμο και σπουδαίο κομμάτι της κοινωνίας μας, η νεολαία, εξακολουθεί να διέπεται από αρχές, αξίες και ιδανικά και δύναται να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης για το σύνολο των συμπολιτών μας.

Η πράξη αυτή αποτελεί ελπιδοφόρο σημάδι πως παρά τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά και συμβάντα βίας, προερχόμενης από άτομα ή ομάδες της κοινότητας των ανηλίκων, η αλληλεγγύη και η έννοια για τον συνάνθρωπο είναι παρούσα.

Τέλος, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας συγχαίρει προσωπικά τις ως άνω μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς τους, διαβεβαιώνοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων, διατελούν ανά πάσα στιγμή στη διάθεση τους για οποιοδήποτε θέμα άπτεται αρμοδιότητάς τους.