Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

- Κατά τον εορτασμό των Αγίων Θεοφανίων το Σάββατο 06-01-2024 από 08:30 έως το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων:
α) προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων
1.Στην οδό Όθωνος και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Γαριβάλδη έως τη συμβολή της με τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού.
2. Στην οδό Κανούτα και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Χατζηγάκη έως τη συμβολή της με τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού.
3. Στην οδό Αμαλίας και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Χρ. Γιώτα μέχρι την οδό Στ. Σαράφη.
4. Στην οδό Στ. Σαράφη και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Γιώτα μέχρι την οδό Βασ. Τσιτσάνη.
5. Στην οδό Ερμού και στο τμήμα αυτής από την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Στ. Σαράφη.
β) Την προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Στ. Σαράφη και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Γιώτα μέχρι την οδό Βασ. Τσιτσάνη.

- προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, για οικοδομικές εργασίες, στην οδό Αβέρωφ και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση της με την οδό Ζάππα έως τη διασταύρωση της με την οδό Β. Τσιτσάνη, τις ώρες 07:30 έως 15:30΄από την Πέμπτη 04/01/2024 έως και το Σάββατο 06/01/2024.

προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για οικοδομικές εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή, επί της οδού Πτολεμαίου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Αθ. Μικρού έως τη διασταύρωση της με την οδό Στεφάνοβικ από 11:00 έως 15:30 της Παρασκευής 05/01/2024

- προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, την Δευτέρα 08/01/2024 από 07:30 έως 13:00, στην οδό Ευριπίδου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Ασκληπιού έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Ελευθερίας (ρεύμα κυκλοφορίας από Ασκληπιού προς Ελευθερίας), για εργασίες σκυροδέτησης σε υπό ανέγερση οικοδομή

- προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 08/01/2024 έως και την Παρασκευή 12/01/2024 από 07:30 έως την 15:30
1. Στην πάροδο Καταραχιά και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καταραχιά και τέρμα παρόδου Καταραχιά
2. Στην οδό Κριτοδήμου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Προύσης και Φαρμάκη
3. Στην οδό Αλκιβιάδη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Διογένους και Παπαδιαμάντη 4. Στην οδό Μάντζαρη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Κλειδωνοπούλου. 5. Στην οδό Αβέρωφ και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μπατόλα και Μάντζαρη
6. Στην οδό Δεινοκράτη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των παρόδων 13η και 15η
7. Στην πάροδο 15η και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγησάνδρου και Μαβίλη
8. Στην οδό Αγησάνδρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της παρόδου 15η και Γαλάτειας
9. Στην οδό Δαιδάλου στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Κασταρακίδου Π. και Γαλάτειας
10. Στην οδό Καστρακίδου Π. και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαιδάλου και Γρύλλου
11. Σε οδό ανώνυμη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σατωβριάνδου και Κουτσομηλίων Επισημαίνεται ότι η διακοπή της κυκλοφορίας στις ως άνω οδούς δεν θα είναι ταυτόχρονη.