Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων θα ισχύσει το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 κατά τις ώρες 07:00-15:00 σε τμήμα της οδού Κονδύλη στα Τρίκαλα, λόγω εργασιών φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων αφορά στους εξής δρόμους: 

Επί της οδού Κονδύλη και στο τμήμα της που περιλαμβάνεται από τη συμβολή της με την οδό Σωκράτους έως και τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου.

Επί της οδού Αθ. Διάκου και και στο τμήμα της που περιλαμβάνεται από τη συμβολή της με την οδό Κονδύλη έως και τη συμβολή της με την οδό Τιουσόν, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου επί της οδού Κονδύλη & Αθ. Διάκου. 

2.- Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού, με τις κάτωθι επισημάνσεις:

Α. Για την πραγματοποίηση των εν λόγω εργασιών, στην οδό Κονδύλη, θα αποκλειστεί η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως κι η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις και τη σήμανση που θα τοποθετηθεί από την εν λόγω εταιρεία. 

Β. Επίσης, επί της οδού Αθ. Διάκου η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις και τη σήμανση που θα τοποθετηθεί από την εν λόγω εταιρεία. 

Γ. Τα βαρέα οχήματα με κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως θα εκτρέπονται στην οδό 5ου Συντάγματος, ενώ τα λοιπά οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Κονδύλη προς κέντρο πόλεως θα εκτρέπονται στην οδού Σωκράτους. 

Δ. Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κονδύλη προς έξοδο πόλεως θα κινούνται ανεμπόδιστα. 

3.- Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.