Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Κατσιμήδου), θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και η πιστοποίηση επιπέδου από τον ΣΟΑΤ. Στο τέλος των Εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί και η κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου για όλους τους αθλητές, εξεταζόμενους και μη.

250 περίπου μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών θα βιώσουν πολύ έντονα συναισθήματα που θα κερδίσουν από το ζεστό χειροκρότημα των γονέων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν...

Η επιλογή της κεντρικής σάλας του Δημοτικού Κλειστού με πλήθος κόσμου στις κερκίδες, αφού σύσσωμος ο σύλλογος ταυτόχρονα σε 4 τερεν, με το εντυπωσιακό περιβάλλον και το χειροκρότημα του κοινού θα τονώσει την αυτοπεποίθηση των μικρών αλλά το κίνητρο τους για άθληση.

Έτσι λοιπόν σε αυτού του στυλ των εξετάσεων ο παιδαγωγικός χαρακτήρας έρχεται σε πρώτη μοίρα και έπεται η εξέταση του γνωστικού αντικειμένου που τον τελευταίο διάστημα εστίασαν με ζήλο και μόχθο ...

Σας περιμένουμε όλους να είστε μέρος αυτής της διεργασίας, η οποία είναι σπουδαία για τα μικρά παιδιά, αναφέρει στο κάλεσμά του ο ΣΟΑΤ.