Ένταση δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της σημερινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα, όταν η οικογένεια Πλακιά κατήγγειλε έλλειψη σεβασμού από τους ένστολους.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν οι γονείς της Χρύσας, της Θώμης και της Αναστασίας που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εξοργίστηκαν που οι ένστολοι γύρισαν το κεφάλι στους επισήμους, ενώ το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και σήμερα παρελαύνουν με σειρήνες και κόρνες, όπως είπαν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όταν οι Αξιωματικοί της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές στους επισήμους. 

Η οικογένεια Πλακιά ήρθε σήμερα στα Τρίκαλα για να παρακολουθήσει την παρέλαση από την Κεντρική πεζογέφυρα της πόλης, απέναντι από τους επίσημους. Πριν την έναρξή της οι γονείς των τριών κοριτσιών κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα αφήνοντας μια ανθοδέσμη με 57 τριαντάφυλλα, ενώ τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, όσο και η Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Χρύσα Ντιντή, βρέθηκαν κοντά τους συνομιλώντας μαζί τους. 

(*) φωτογραφίες tv10.gr

trikalaenimerosi.gr